Hopp til hovedinnhold
ALT HER ER VELDIG RIKTIG 

FREDAGSFJAS: Kjartan Lauritzen

(IGNAT WIIG FOR 730.NO)

I samarbeid med McDonald’s Freeedag! Det finnes mange sterke sanger om helg og det gode liv, men absolutt ingen setter stemningen som Kjartan Laurtizen og «Fredag» fra 2016.

(Sånn, der fikk du den på hjernen igjen.) Det var derfor på sin plass at vi tok en ny helgeprat med sogneprinsen. Hva slags musikk hører Per aka Kjartan på om dagen, og hvordan var egentlig backstage-møtet med Post Malone?

Vi linket opp med godgutten i Bergen. Sjekk ut en kliss ny runde Fredagsfjas nedenfor <3

Varm opp med denne udødelige klassikeren: 

Hei Kjartan! <33 Hvordan har sommeren vært?

– Hei, 730! 😀 Sommaren har vore heilt sjukt fin, opplevelsesrik og gøy, men og veldig hektisk og slitsom! HEHE. Du fant baris-tonen med Post Malone på Findings. Hvordan var han? Skapte dere noen gode minner sammen? – Altså, han var ein veldig hyggelig fyr! Han sa at konserten min var lit og så preika vi litt og tok eit bilde. Og som sniken eg er så gjekk eg opp på backstagen hans etter konserten hans og der stod vaktene hans i døra. Så sa dei «Are you that guy that came over with no shirt on? Come in!» Så gjekk eg inn og der stod han i baris, så spurte eg om vi kunne ta eit bilde i baris sida vi begge to er sexylubne. Så sa han selvfølgelig, så tok vi bilde og lo og preika litt, og eg sa til han at eg likte musikken hans veldig godt og sånn. Han skulle fly den natta så han reiste ganske fort, men uansett ville eg ikkje være plagsom. Sjølv om eg egentlig fangirla som faen, så prøvde eg å oppføre meg som eg helst vil at folk skal oppføre seg mot meg, så det blei med eit kort møte. Til sjuande og sist så er jo Post Malone berre eit menneske han og. Det var veldig gøy! 😀

 

Se dette innlegget på Instagram

 

meg og ein bror! ein veldig hyggelig fyr! (vi har samme kropp)

Et innlegg delt av Objektet (@kjartanlauritzen)

Dere er vakre sammen. Hva er favorittantrekket ditt akkurat nå? – Kvit bukse og den nye CAT bowling-skjorta mi (det eg brukte på Findings).

Hva er helgens vorspiel-anthems? – «Lollipop» av Isah er ny og skamfet, «Giggle» av Ski Mask, «Avirex» av RIN.

Nachpiel-anthems akkurat nå?  – «Hurt Feelings» av Mac Miller og alt av Mac Miller sånn eg kan grine litt og tenke på at eg skal ta vare på meg sjølv og dei rundt meg, og så snakke fint med dei drita-fulle vennane mine! 🙂

Hvem vil du helst møte på byen i helgen?

– Hyggelige folk som snakker om gøye ting og som er morsomme! Hva spiser og drikker du helst på Macer’n? – For å være heilt ærlig så er cheeseburger og pommes fortsatt det chillaste å ete på McDonalds’. Big Mac er chill + I just stopped to get some chicken wæææængs! Drikker brus, mest sannsynlig Coca Cola ^^ <3 NKVO (IGNAT WIIG) Hvem vil du IKKE møte på byen i helgen? – Folk som hyler navnet mitt til meg mange ganger på rad, folk som tar 100 bilder av meg og tar masse på meg, folk som snakker om kor kul eg er i 10 minutt i strekk uten å snakke om noke anna, folk som behandla meg som eit objekt.
Vi skal prøve å huske det til neste gang. Men du, hva er ditt mørkeste partyminne fra det siste året?

– Det må nesten være på Malakoff etter eg hadde spelt konsert, så var eg på campen med alle vennene mine og DRITMANGE andre folk sånn klokka 4 på natta, og så dreiv folk på med jævlig masse tull og tøys. Var blant anna eit mannskor som sang mens folk tok salto på sånne plastbord og litt forskjellig.

– Eg stod der med pilsen min og koste meg og lo. Plutselig kjem vaktene, selvfølgelig, og prøver å stoppe dette og det ender med at dei kaster MEG ut fordi eg var, og eg siterer ordrett: «ein naturlig alfahann i denne gruppa her» og «desse folka tøffer seg for deg fordi du er artist». Så eg gjekk til slutt ut frivillig, ganske forbanna selvfølgelig, mens alle vennene mine og alle andre fortsatte festen. Enda ein kjedelig opplevelse som «objektet».

OBJEKTIFISERT FYR (IGNAT WIIG)

Herregud. Hvem trenger en hvit helg akkurat nå?

– Theodor (storebror, red.anm.) og Per Sandberg.

Har du noen gode tips til dagen derpå? – Drikk vatn, gjer noke du synes er kjekt, vær med venner eller kjæreste, gå på kino, unn deg sjølv noko koselig som å bestille mat, leige film, kjøp deg noko kult! 😀 <3 <3 (IGNAT WIIG)

Søndagstitting? – Superheltfilmer, gode serier; min favorittserie er Peaky Blinders, andre g, YouTube og Twitch <3 Hva er ditt ultimate tips for en vellykket helg? – Være med folk som gjer deg lykkelig, i dont fuck with da negativity!!! Du kan selvfølgelig drikke og sånn om du synes det er kjekt, men ei vellykka helg kan like gjerne være gode venner innestengt på eit rom med brus, chips og godteri svettande bak dataskjermar til dei spyr og drite på seg! <3 ^^ Det viktigaste med helga er å oppleve glede og latter, og det varierer jo selvfølgelig fra person til person ka som er kjekt! Eg har lyst på hund og katt! <3 ^^

KOS KOS (IGNAT WIIG)

Se også: Fredagsfjas med flere fine fjes <3

Les mer