Hopp til hovedinnhold

FREDAGSFJAS: Kim Ofstad

$ERTIFISERT HUNK + FOLKEHELT (INSTAGRAM)

Det er rart med det, hvor mye man kan elske en manns sjel uten å lengte etter kroppen hans. Ikke at det er noe galt med eks-D’Sound-trommisen Kim Ofstads fjonge figur, heller tvert i mot, men for oss er denne joviale ingefærprinsen først og fremst en sjukt rå musikkprodusent og en kjernekar av dimensjoner. Sammen med sin islandske makker Hitesh Ceon står den trønderske gulrot-guden bak en usnau rekke av de største hitsa her til lands de siste årene; Madcons tidløse «Beggin’», lekre «Liar» og monsteret «Glow», samt Alexandra Joners 3 x platina-sertifiserte debutsmash «Sunrise». I tillegg har Element produsert, skrevet og remikset låter for en rekke internasjonale R&B/soul-storheter som Musiq Soulchild, Cee Lo Green og ikke minst – popkongen sjøl, Michael Jackson.

Den Oslo-baserte superduoen er i disse dager i New York, hvor vi ringte opp det entusiastiske arbeidsjernet Kim i deres snasne Manhattan-studiokompleks. Tross en uhyre hektisk timeplan tok dette uselviske vidunderet av en mann seg selvfølgelig tid til å brekke ned sine helgefavoritter for oss. What a man what a man what a man what a mighty mighty good man – (c) En Vogue og/eller Salt-N-Pepa.

 
Men før vår prat med Kim anno det nye årtusenet: Et glufsevætende gjensyn med vårkalven Kim: 

Et til, sier du? Mmmmm:

Heia Kim! Hva er helgas vorspiel-anthems? 
 
– Hei! «F… You» Cee-Lo Green, «Rude Boy» Rihanna, «Turn up The Music» Chris Brown, «Spanish Joint» D’Angelo.
 
Favorittantrekk?
 
– Denim coole buksa mi, Levis-jakka mi & hvit t- shirt. 
 

(Eller)

Hva spiser du helst i helga – og hvor? 
 

– Det var Pad Thai på Tasty Thai Bislett før myndighetene fant 20 kg kjøtt liggende i badekaret…. Det ble siste turen dit.

– Elsker også Delicatessen… Bare bestiller masse greier.

Hva drikker du helst – og hvor?

– I og med at jeg er så heftig på Farris’en spiller det liksom ikke så mye rolle… Er vel der det skjer, jeg. Jaeger, Stratos… Søren, kommer ikke på no’ fler akkurat nå.

Hvem vil du helst møte på byen?

– Alltid en glede å møte Yosef på byen… Vi har hatt mange fine kvelder ute… Vi er begge like rastløse. Whiskey-kongen.

Hvem vil du helst IKKE møte på byen?

– Folk som har et ekstremt behov for å utrykke hva jeg burde lage av musikk, i motsetning til hva jeg gjør… På sikt kan det få fram «strengstemmen» min… Det er ikke no’ særlig.

Nachspiel-anthems?

– Aldri vært på nachspiel… Ender som regel opp foran en god film… Gjerne noe klassisk Steven Seagal (f. eks. Nico).

Hvem vil du helst våkne opp med?

– Kjæresten min (såklart).

Søndagstitting?

Kongen av Queens!! Går aldri lei av de to onde figurene der… Kjenner meg sykt igjen i Doug.

G♥D HELG! <3
 
P$$T: Mer #FREDAGSFJAS finner du HER (Lars Vaular, Triana Iglesias, Leo Ajkic, Sisi, Linnéa Myhre, Madcon-Yosef, Linni Meister, Odd-Magnus Williamson, Admiral P,  Gabrielle, Aylar, Chirag, m. fl.)

Les mer