Hopp til hovedinnhold
Yndlingsfjas fra våre yndlingsfjes.

Fredagsfjas: Jostein Wålengen fra Melk & Honning

@andershaal hos @nr9_oslo

Et bilde publisert av Jostein Wålengen (@josteinwalengen)Redaktør, butikkeier, stylist og eks-toppblogger: 22 år gamle Jostein Wålengen har allerede fått til mer enn det mange ambisøse kids klarer på et helt liv. Når han ikke styrer det nye motenettstedet
Melk & Honning eller driver butikken NR. 9 i Oslo, så er han en anerkjent stylist.

Vi gjorde en kort Q&A med Jostein kombinert med Fredagsfjas, se vår lettbeinte helgeprat under.

Hva skiller Melk & Honning fra andre norske nettsider som skriver om mote?

– Vi er raskere ute med motenyheter, produserer tyngre stoff ofte forbeholdt print – og har glimt i øyet 😉 
 
Hvem bør lese Melk & Honning

 – Alle! 
Du er fortsatt veldig ung. Kan du oppsummere alle de kule jobbene du har hatt hittil?

 Jeg begynte i Natt&Dag i 2007, i selskap med blant annet Ronnie Ottem og Linni Meister – litt av en tid!! Etter det fullførte jeg videregående, og gjorde litt småjobber på si – både innen tekst, konsultering og styling. Etter endt skolegang var jeg en kort periode i Paris, før jeg åpnet klesbutikken NR.9 i 2012, hvor jeg fortsatt jobber mesteparten av tiden.
– Simultant med den gjør jeg styling, sosiale medier, tekst og konsultering for en rekke kunder innen reklame, motemagasiner og artister. Tidligere i mai lanserte vi motenettstedet Melk & Honning
Fortsetter under tidenes beste #FlashbackFriday-bilde

Syv år har gått, men å bli fotografert av Facehunter er fortsatt det største jeg har opplevd #tbt

Et bilde publisert av Jostein Wålengen (@josteinwalengen)


Du var jo bloggstjerne for noen år siden. (Ref. bildet over…) Hvilke dører åpnet det for deg? Vil du anbefale andre å blogge?

– Min (blogge-) storhetstid var i 2006-2007, og da fortonet det seg litt annerledes. Den gang var «motebloggnettverket» såpass lite at alle kjente alle, og for meg dannet det grunnlaget for mye av det sosiale livet mitt i dag. Det ga meg spalteplass i Natt&Dag, og mye av ungdomstiden min forløp via moteevents og bloggefester. Det var en veldig spennende tid, men også litt stress å ha noen av de første opplevelsene med sprit som 15-åring på motevisninger.

– Jeg har nok ikke det samme behovet for å bli sett nå, som da (heldigvis!), men vil ikke fraråde noen å blogge. Men jeg føler det er viktig å ha noe å si, om man skal prate. Det kan jo overføres til blogging også.  

 FREDAGSFJAS 

Har du noen nachspiel-anthems? – Går aldri på nachspiel.

Hva med vorspiel-anthems?

– Jeg tør ikke lenger sette på musikk – venner reagerte i avsky når jeg tvang på denne «Drunk in Love»-remixen:  

Hva drikker du helst og hvor?

– Det er med hvem som er viktig – ikke hva og hvor 😉 

Favorittantrekk?

–  Jeg har en veldig kjedelig garderobe, med 5 like sweatshirts, 3 like bukser, 10 like t-skjorter + div «morsomme ting».

Denne looken (bilde under) kaller jeg «gothisk turgåer» og kjører fra mai til september.

#tbt

Et bilde publisert av Jostein Wålengen (@josteinwalengen)

Hva spiser du helst og hvor?

– Egentlig helst hjemme, men synes Piscoteket er dødsbra. 

Hvem vil du helst møte på byen?

– Linni Meister!

Mitt største øyeblikk!

Et bilde publisert av Jostein Wålengen (@josteinwalengen)


Hva ser du på TV på søndager? 

– Curb your Enthusiasm på HBO? Har ikke tv.
 
Hvem vil du helst ikke møte på byen?

– Motefolk som er fulle og vil «networke», det er det verste. 

Hvem vil du helst våkne opp med? 

–  Jeg sover helst alene.

Hva er ditt mørkeste partyminne?

– Det er hemmelig, men etter Grand Prix-finalen i 2012 snublet jeg ned trappa på Villa OG tvang DJ-en til å spille vinnersangen, «Euphoria». Det var ganske mørkt. 

Hvem trenger en hvit helg nå? 

–  Aner ikke, men det er hvert fall ikke meg. Tror jeg trenger en sort helg!!

Se også: Fredagsfjas med Cezinando 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer