Hopp til hovedinnhold

FREDAGSFJAS: Ina Wroldsen

Åh, Ina. <3 Ina, Ina, Ina. Vi kunne seriøst ikke vært mer glade i Ina om vi var et mormonsk ektepar som hadde gitt opp alt håp om å få barn, og så kommer bare Ina brått til verden en vakker solskinnsdag i mai som det lille mirakelet hun er.
 
Kort & flott om Ina: Hun er fra Sandefjord, men bor i London. Hun har skrevet låter for Britney, Leona Lewis, Cobra Starship og One Direction. Og sammen med den islandske produsenten Arnthor Birgisson (som hun jobbet med på Shontelles megahit «Impossible») repper hun Ask Embla, en popgruppe for viderekomne hvor mor får lov til å steppe ut av lettbeinte låtskrivertrakter og inn på litt mer serr-iøse saker. Du vet, «You make me feel la-la-la-la-la» vs. f.eks. superduoens go’låt «Father’s Eyes»:

 
Å, ja – også er hun sjukt lættis på Twitter
 

Åh, Ina. <3 Ina, Ina, Ina. Skjer i helga ‘a, fina?

Fredagens vorspiel-anthem?
 

– Destiny’s Child «Independent Women», Beyoncé «Run the World (Girls)», Rihanna «Hard». Alt som gjør meg sikker på at jeg bestemmer. Oh, og – LMFAO «Sexy and I Know It». Jeg liker den ‘wiggle’-delen. ‘Wiggle’ er mitt favorittord. ‘Flesh’ er mitt hate-ord.


Lulz. <3 Antrekk da?

– Bursdagsdrakt? Neida. Jeg bare tuller. Da tar jeg på meg en av mine fabelaktige jumpsuits + sandaler, eller en DVF-shirt dress med bare ben + mine gull-Miu Miu-sko. Egentlig alt som får meg til å kjenne meg som sjefen. I’m never slutty. I got class.

Hva vil du helst spise & hvor?
– Sushi på Nobu i London. Sushi på Katsuya i LA. Og pølser i fløtesaus hos mamma i Norge (oh yeah!).

Hva vil du helst drikke & hvor?

– Gavi di Gavi, espresso martinis og cucumber-GT på Shoreditch House eller Electric i London. Sancerre/Pinot Noir på SoHo House-terassen i Hollywood. Vin fra tax-free’n på terassen i Ørneveien (hos mor&far).

Hvem vil du helst stå i taxikø med (og hvorfor)?

– Jeg vil ikke stå i taxikø!

Ok – hvem vil du helst IKKE stå i taxikø med?

– Jeg har svart på dette.

Hah. Bossy! Nachspiel-anthem?

– Nei. Sjefene drar ikke på nach.

(NB: DETTE ER IKKE PÅ NACH – RED. ANM.)

Hvem vil du helst våkne opp med?

– Mark Ellwood. Eventuelt Jon Snow of Winterfell (fra
Game of Thrones). Jeg vil gjerne si Khaleesi Daenerys Targaryen også, men da hadde jeg nok krepert av fylleangst. Jeg er en tander kunstnersjel, after all.

<3. Søndagsfilmen sin?

– Vi ser ikke på film her. Vi ser på serier. Filmer er altfor lange. Vi må sove kl halv elleve. Pga ungen. Du blir ikke sjef uten nattesøvn.

PS: Jeg liker hagearbeid.

 
GOD HELG Y’ALL! <3 
 
Se også: Forrige #FREDAGSFJAS: Joddski

Nyeste saker fra 730.no

Les mer