Hopp til hovedinnhold

FREDAGSFJAS: Elisabeth Carew

Elisabeth Carew fredagsfjaser med 730.no.

Hele Lørenskog hoppet i taket da Elisabeth Carew gikk videre til morgendagens svære MGP-finale i Oslo Spektrum.

Det var på sin plass. «Sole Survivor», som hun har laget med David Eriksen og Mats Lie Skåre, er konkurransens desidert største pop-anthem, og ikke minst den vokalmessige mest utfordrende låten.

Men Elisa kom seg altså videre og kan ende opp med å representere Norge ovenfor hele Europa. Når 28-åringen ikke er i hardtarbeidende divamodus er hun dog glad i å kose seg, særlig i helgene. Midt oppe i prøvene i Spektrum tok sangeren seg tid til å fredagsfjase med 730.no.

Heia Elisabeth! Hva er helgens vorspiel-anthems?

– LIQUIDEEP «Strangers», J-Boog «Mystery Girl» og Rihanna «Phresh Out The Runway».

Favorittantrekk?

– High waist bukse og magetopp. Men jeg har rocket det så lenge at jeg må finne på noe nytt snart. Nå er det straks vår, så jeg får finne frem kjolene igjen.

Hva spiser du helst & hvor?

– Dim Sum på Taste of China i Torggata eller indisk på Jewel of India. Men det blir mye take away sushi fra House of Sushi på Alexander Kiellands plass.

Hva drikker du helst & hvor? 

– Jeg drikker rødvin eller whiskey on ice. Stort sett på Angst i Strøgetpassasjen. Men mot sommeren skal jeg unne meg noen ettermiddagsdrinker på Stratos-taket.

Hvem vil du helst møte på byen?

– Venner og bekjente, snille gentlemen med humor og dritfine babes… Da kan jeg få noen stiltips!
Hvem vil du helst IKKE møte på byen?

– Folk som bøffer.

Nachspiel-anthems?

– Nachspiel-anthems’ene spiller jeg selv om dagen, siden jeg fikk meg stage piano forrige uke. Dessverre kan jeg bare «I swear» og «Til Elise». On repeat.


Hvem vil du helst våkne opp med?


– En akkurat passe søt og farlig rapper….


Søndagstitting?


– Stort sett alt av reality på Mac’en. Basketball Wives LA, Mob Wives, The Real Housewives of ATL & Beverly Hills, Marrying the Game… <3

Noen gode råd for en suksessfull og fullverdig helg?

– Ta det rolig på fredag. Stikk på trening på lørdag, ta et bad, ta middag og vin ute med venner, og dra ut. Bestill mat på døra på søndag.

Les mer