Hopp til hovedinnhold

FREDAGSFJAS: Carina Dahl

(JOEY ANDERSSON)

Babe, babe og atter babe. Hvis du er en kjønnsmoden mann mellom 13 og 82 år er det gode odds for at ethvert glimt av den singelaktuelle (men ikke single) artisten og glamourmodellen Carina Dahl lager dårlig plass oppi boxer’n din. Den tv-aktuelle gladjenta fra Trondheim nøyer seg ikke med å gjøre god og formfull figur på din plasmaskjerm via TV2s Tigerstaden, hun vil også eie iPod’en din i høst; Den multidyktige og usjenerte 27-åringen, som – fun fact – ble kåret til Årets Gatebilbabe i ’06, er i disse dager brennaktuell som popstjerne on the come-up via sin feststemte topp 10-på-iTunes singel «NLTO (Not Like the Others)». (Som tross lillemors initialer ikke er ute på CD – men kjøp den digitalt her.)
 
Vi ba den spreke partyprinsessen brekke ned sin helgemoro for oss.
 
Hva er helgas vorspiel-anthem?
 
– Gjett a!!??? Selvfølgelig singelen min «NLTO»… Nesten som T.G.I.F. vett … 😉

Helgeantrekk?

– I helga er det jo Halloween, og alle jenter har ENDELIG en unnskyldning for å kle av seg litt 😉
Men jeg har jo aldri vært særlig redd for det, så tror ikke du ser meg som nurse eller catwoman.. Men kanskje i noe annnet gøy? Som hest, giraff eller skilpadde kanskje?

Mat?

– Jeg elsker mat. Går mye i thai og mexicansk.
Da jeg var i Trondheim nettopp spiste jeg på en Mex-restaurant; Frida. Magisk.
I Oslo liker jeg thai-lunch på East på Løkka. Ellers liker jeg den franske i bogstadveien (hmmm, må komme på navnet). Delikatessen & Noodee er også digg.

Drikke?

– Jeg drikker helst noe som sprudler, siden jeg sprudler så fælt selv når det skjer! Har ikke vært så mye ute i Oslo… Eller jo, jeg lyver, kanskje litt, men inget sted har utmerket seg mer spesielt enn det andre. Å feste-all-in gjør jeg best i utlandet… Men hardcore eller kose-øl; det handler i bunn og grunn om selskapet. Hvis selskapet er bra kan man henge hvor som helst.

Hvem vil du helst møte på byen?

– Definitivt glade mennesker med interessante ting å snakke om i den settingen. Liker så klart å le på byen og det er vel en god grunn! Gode gamle venner og bekjente er alltid gøy. Men nye folk også så klart. Kjemi og humor er stikkord!

Hvem vil du helst ikke møte på byen?

 
– Damer som kjæresten min har datet… Eller folk som er altfor drita, og skal drive å snakke høyt inni ansiktet mitt og spytte litt.

 
Nachspiel-anthem?
 
– De beste nachene er jo sånne Harry-nach med gitar osv, men går helst ikke på nach ass.. Så unødvendig, fordi kun 1 av 10 ganger er det sykt gøy! 1 av 10…

Hvem vil du helst våkne opp med?
 
– Kjæresten min. INGEN andre. Ingenting er som å ha kjæreste og våkne med når man har vært ute på ramp! Da spiller ingenting noen rolle :p
 
Søndagstitting? 
 
– Gjett a!?? Selvfølgelig Tigerstaden klokka 20 på TV2 Bliss. Oh yeah! 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer