Hopp til hovedinnhold

FREDAGSFJAS: Camilla Pihl

<3 (CAMILLA PIHL)

I løpet av de siste årene har Camilla Pihl blitt godt kjent som blogger, men også som modell, smykkedesigner, foredragsholder og co-manager til Madcon via sin boo Peter Peters. Smellvakker og alltid så fresh og stilig at det nesten provoserer, men når man møter 35-åringen så skjønner man kjapt at dette først og fremst er en utrolig jovial, koselig og ujålete Oslo-jente. Vårt fredagsfjaseri med Camilla ble iallefall ♥:

Hva er helgens foretrukne vorspiel-anthems?

– Akkurat nå elsker jeg disse:
Diplo «Set It Off» og Kidnap Kid – «Animaux». Også roer jeg ned med åpningslåta fra det første The xx-albumet.

Favorittantrekk?

– Sort, sort og sort. Aller helst sorte skinnyjeans, en enkel topp og en skinnjakke med et par freshe stiletter eller ankelboots. Eller så kan jeg klinke til med en skinnbukse eller den lille sorte kjolen. Også har jeg selvfølgelig alltid på meg mine egne smykker fra min CamillaPihl by David-Andersen kolleksjon.

Hva spiser du helst & hvor?

– Jeg liker det meste, men fortrekker mat som er sunn og fresh. Sawan ligger rett rundt hjørnet for meg og har superdigg mat. Deres crispy duck og makiruller med foie gras og trøfler er sinnsykt gode. Eller så er jeg en del på Bølgen & Moi på Briskeby siden den også ligger like rundt svingen for meg. Også må jeg alltid en tur innom Kaffebrenneriet mitt. Der er det alltid koselig å være! Jeg er opptatt av nærmiljøet!!

Hva drikker du helst & hvor?

– Jeg elsker champagne! Og kunne gjerne drukket det hver dag. Ellers så går det i hvitvin. Øl og drinks er ikke helt min greie. Aller helst drikker jeg den hjemme sammen med Peter eller med gode venner over en hyggelig middag. Jeg må innrømme at jeg går svært sjelden ut på by’n i denne vakre byen her. Når jeg er ute og reiser derimot er det gøy å sjekke ut kule barer, da gjerne i NY! Når jeg tenker meg om er jeg litt sucker for hotelbarer. Da er det kort vei hjem når man blir trøtt.Liker det jeg!
Eller så må jeg ha en grønn juice hver dag hvis ikke får jeg alvorlige abstinenser. Aller helst kjøper jeg den selv, hvis ikke så rusler jeg ned på Smoothie Exchange og kjøper den der.

Hvem vil du helst møte på byen?
 

– Aller helst vil jeg møte alle favorittmenneskene mine på én og samme gang! Eller så elsker jeg morsomme mennesker som får meg til å le! Og det er alltid gøy hvis noen kan en liten tryllekunst. Det er jo det ultimate partytrikset!

Hvem vil du helst IKKE møte på byen?

– Kjipe folk med dårlige energier.

Nachspiel-anthems?

– Say Lou Lou- «Maybe You», Justin Timberlake «Tunnel Vision», Haim «Falling» og Drake «Hold On, We’re Going Home».

Hvem vil du helst våkne opp med?
 


– Hadde jeg våknet opp med noen andre enn Peter hadde jeg blitt særdeles deppa. Og fått tidenes sjokk!

Søndagstitting?

– Altså jeg ELSKER Keeping Up With The Kardashians! (Elsker amerikansk reality!) I disse dager er jeg i gang med Luther som er helt rått! Broen og Betrayel er jeg også i gang med. Grey’s Anatomy får meg alltid til å gråte bittelitt. Ellers så elsker jeg å titte på dokumentarer. Den siste jeg så het Jiro Dreams of Sushi og den var helt fantastisk!


Til sist: Noen gåde råd for en suksessfull helg?

– For meg er en perfekt helg en helg hvor jeg ikke har noen planer og jeg kan ta ting som det kommer. Sove lenge, ha lang frokost, lese aviser for så og gå ut å drikke en kaffe. Det synes jeg er helt genialt! Sånne vanlige voksenting synes jeg er toppen av lykke!

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer