Hopp til hovedinnhold

FREDAGSFJAS: Asbjørn Slettemark

RAS BJØRN: IRIE TYPE <3 (PRIVAT)

Det er få medier Asbjørn Slettemark ikke har vært innom, men folk flest forbinder ham nok med Idol Lydverket. Det råflotte NRK-showet slik vi kjenner det er over, men den tatoverte supermannen har som alltid ilden stappfull av jern – blant annet via krimbloggen OP-5. Heldigvis er arbeidsnarkomanen et naturtalent når det kommer til å nyte livet på fritiden, så vi fikk tilsynelatende hard-men-kjernekar-far til å brekke ned helgekosen for oss.
 
Heia Asbjørn! Hva er helgens vorspiel-anthems?


– Akkurat nå er favoritten «Start The Party» av The Blackout, en ultrafengende fredagslåt for fest og drinker og moro. Ellers er alltid Loverboy sin udødelige klassiker «Working For The Weekend» en flott låt å jekke første øl til kl 17 en fredag, mens Limp Bizkit sin «My Generation» passer fint noen timer senere. «To the ladies, and the fellas, and the people that don’t give a FUCK!». Eeh, kremt. Neste spørsmål?


Favorittantrekk?

– Klær og sko.

 
Hva spiser du helst & hvor?
 
– Vanskelig å unngå Plah, byens beste. Skal faktisk spise der i kveld. Kjører enten svinekjake i curry, eller full pakke med sånn lang meny. Ellers er Brasserie France en klassiker med andeconfiten, Schrøder har god stemning og gode kjøttkaker, og mitt første besøk på Smalhans her om dagen ga lyst på en ny helaften der.

Tørst fredag? Hva drikker du helst og hvor?
 
– Øl og Fernet på Last Train er uslåelig. Mange andre kule sjapper, men når alt kommer til alt er det bare Last Train man trenger. 
 
Hvem vil du helst møte på byen?
 
– Jared Allen fra Minnesota Vikings, den største levemannen som finnes. Sjekk klippet på YouTube da han snakker om hockeysveisen sin. Tipper han ender i baris med en pitcher Margaritas i god tid før midnatt.
 
Hvem vil du helst IKKE møte på byen? 
 
– Kommer ikke på noen spesielle i farten, men folk som klyper meg i nakken er jeg enormt lite begeistret for. 
 


Nachspiel-anthems? 
 


– Når en kompis som heter Rune spiller In Flames «Alias», da er alt perfekt. Og så «Viva La Vida» av Coldplay i taxi på vei hjem fra nachspiel.

 
Yes! Hvem vil du helst våkne opp med?
 
– Kjæresten. 
 
Søndagstitting når du er klein?
 
– Nå i det siste har jeg ofte sett Blades Of Glory på søndager, funker som juling. «NOONE knows what it means!» Ellers bruker jeg en sløv time på å pløye gjennom siste ukers FB-oppdatering fra noen utvalgte folk jeg hider i hverdagen p.g.a. irriterende updates.

Se også: Forrige ukes #FREDAGSFJAS: Sjukt søte Tsutsumi Hoang

Nyeste saker fra 730.no

Les mer