Hopp til hovedinnhold
<3 (INSTAGRAM.COM/ALEJANDROFUENTES1)

Fredagsfjas: Alejandro Fuentes

<3 (INSTAGRAM.COM/ALEJANDROFUENTES1)

Til å bare være 27 år gammel har Alejandro Fuentes en rimelig lang karriere bak seg. Som 16-åring sjarmerte han hele Norge i
Idol, hvor han til slutt endte på en tredjeplass, bak Jorun Stiansen og Tone Damli Aaberge. Etter suksessen med coverlåter av blant annet David Grays «Sail Away» og «This Years Love», fulgte han opp med sin egen dritfine singel «Stars». 

Så sjarmerte den blide sørlendingen enda flere via kvartetten Lind, Nilsen, Fuentes og Holm, på folkemunne kalt De nye gitarkameratene.

Blant annet med denne coverlåten, som har nesten 14 millioner YouTube-visninger: 

Deretter tok han seg en lang pause (hvor han blant annet ble personlig trener i Kristiansand), før han i 2014 kom tilbake på TV 2 via dommerpanelet til Idol Junior

Nå synger Alejandro på norsk, og har sluppet sin første låt på egen dialekt, «Rå», hvor han hyller kvinnen han giftet seg med i sommer

Fordi han er en slags comeback kid, passer det i grunn fint å starte en ny runde Fredagsfjas med nettopp Alejandro Fuentes.

Se Fredagsfjas med folk som Jenny Skavlan, Tommy Tee, Sophie Elise, Madcon-gutta og Linni Meister her, og alle Alejandros beste helgetips under. 

Hei Ali! Hva er helgens vorspiel-anthems? 

– Hm, det er faktisk en liten guilty pleasure det her, men Modern Talking med «You’re my heart, You’re my soul» har festa seg som faen i hodet mitt i de siste! Hva skjer med det?

«Eagles – One of These Nights», herre min for en fet låt! Billy Ocean – «Caribbean Queen» – Skrur du den på så får du ikke meg vekk fra dansegulvet! Can’t fuck with Billy! The Gap Band – «Burn Rubber on Me – Funky Shit!


Og Redbone med «Come and Get Your Love». Jeg så nettopp
Guardians of the Galaxy, der Chris Pratt har livets åpningsscene med denne låta. Etter jeg så den så har jeg ikke klart å få den ut av huet!

Hva er dine favorittantrekk?

Er ikke så veldig kresen på hva jeg går med, men noen mørke jeans (gjerne litt godt brukte), en dongerijakke, fete boots, kul hatt og noen fete tilbehør, så er jeg fornøyd! Hehe, kanskje jeg er litt kresen likevel? 😛


(TV 2)

Hva drikker du helst og hvor? 

Masse masse vann, helst i voss og fra voss! Hehe. Men sånn ellers er skikkelig norsk øl å foretrekke, som noen Nøgne Ø og en Lagavulin whiskey litt senere. Da er det god natt på meg! Hvor er egentlig ikke så nøye da!

Hva spiser du helst og hvor? 

Det må være Trancher på Frogner eller løkka i Oslo… Eller hjemme 😛 Gi meg en biff med no grønt. All u need man! Også er sjokoladefondanten der helt killer!


(INSTAGRAM.COM/ALEJANDROFUENTES1)

Hvem vil du helst møte på byen? 

Helst gode gamle bekjente , da blir det alltid god stemning 🙂 Ellers var det alltid og er alltid veldig gøy når gitarkameratene møtes på byen! 
Hvem vil du helst ikke møte på byen? 

En eller annen tidligere flamme, jeg er ikke flink på å få situasjonen til å ikke bli klein. «Øøh, jeg skulle ringe deg, jeg skrev ned feil nummer, blabla». 


(INSTAGRAM.COM/ALEJANDROFUENTES1)

Har du noen nachpiel-anthems? 

«Rå» med Alejandro Fuentes vel!!!! rååååååååå hååå hååå!


Hva er ditt mørkeste partyminne? 

Når jeg våknet opp i en grøft i Bosnia i gjennomvåt smoking, knuste solbriller, og en vinflaske i handa. Kan og vil ikke si mer om det. Heldigvis finnes det ikke bilder!

Hvem synes du trenger en hvit helg akkurat nå? 

– Akkurat nå trenger jeg det sårt selv… 


Hvem vil du helst våkne opp med? 

– Kona mi 🙂


(INSTAGRAM.COM/ALEJANDROFUENTES1)

Hva ser du på TV på søndager?

– Ser ikke så mye på TV lengre, prøver å bli flinkere til å lese mer. Men, når jeg først knekker så går det i serier eller film, og akkurat nå er det Vikings for alle penga! Ragnar Lothbrok, for en mann! Skulle ønske jeg var mer viking!


(INSTAGRAM.COM/ALEJANDROFUENTES1)


Hvem er Norges vakreste mann og kvinne?    

– Norges vakreste mann? Kurt Nilsen! Vakreste kvinne? Kona, selvsagt! 
Noen gode råd for en suksessfull og fullverdig helg? 
– Ikke stress, si nei til det du ikke vil og gjør det du har lyst til! 🙂

(INSTAGRAM.COM/ALEJANDROFUENTES) 


(INSTAGRAM.COM/ALEJANDROFUENTES1)

Se også: Fredagsfjas med Thomas «Fingern» Gullestad 

Les mer