FREDAGSFJAS: akam1k3 aka Mike

23. nov 2013 kl. 00:00

(AKAM1K3)

Michael Ray Vera Cruz Angeles alias Mike alias akam1k3 har i flere år fotografert det meste. To mennesker som den sakkyndige Oslo-gutten har tatt ekstra mange bilder av er Chirag og Magdi, som han har fulgt overalt i et år. Fra konserter over hele landet til familieselskaper. Sammen med Karpe Diem har han blant annet via disse bildene laget boken Dødtid, som er årets diggeste, harde julepresang. (#pause) Det passer bra å sjekke hva Mike liker å gjøre i helgene, utenom å knipse hotte snapshots.


Helgens vorspiel-anthems?

– Alt som er tøøøøøøøøørn up! Alt som gjør det tørn up mad real hah! Fortiden er det Rich Homie Quan «Type of Way», Party Next Door «Break From Toronto» og Ace Hood «Bugatti»….

…. pluss alt fra Trippy Turtle, Arif «Supertanker/La meg se deg». Så er det alltid good times når man kjører på med Mark Morrison med «Return of the Mack»! Boom!

 
 

Favorittantrekk?

– Hmmm, favorittantrekk? Vanskelig. Seff bøttehatt! Om jeg kunne rocka shorts og basketdrakt all day så hadde det vært nice. Men tar ikke meg selv så høytidelig så bare rocker det jeg føler for når jeg står opp.

Hva spiser du helst & hvor?

– Ouefff… MAT! Beste som finnes! Det er det jeg har tatt mest bilder av siden jeg startet å ta bilder. Jeg er ikke så ballin’ på hvilke restauranter jeg spiser på, er ganske enkel egentlig. Er litt for glad i «junk», haha! S/O til Illegal Burger (alle burgerne, helst dobbel), Nighthawk Diner (breakfast brunch med a1 saus), Taste of China (diiiiiimmm suuuum!), Kebabish (som har verdens beste babychicken!), Rice Bowl (nr 14 for life), kebabgata! <3

(Gleder meg til å prøve Taco Republika og den fried chicken-plassen.)

Hva drikker du helst & hvor?

– Jeg drikker som regel der vennene bestemmer seg for å dra. Har ingen spesiell preferanse. Men har blitt veldig glad i istéen på Angst! Den er nice!

Hvem vil du helst møte på byen?
 

– Tror det hadde vært gøy å henge med Will Smith da han var the Fresh Prince of Bel-Air. Ellers kommer jeg ikke på noen altså… Bortsett fra folket som jeg vanligvis er på byen med.

Hvem vil du helst IKKE møte på byen?

– Jeg er som regel alltid åpen for nye mennesker. Så lenge du er snill og grei så er det good times.

Nachspiel-anthems?

– Oueff… jeg er kjedelig, as. Jeg kommer meg aldri på nach når jeg er i Oslo. Da er jeg alltid for nærme hjemmet. Det blir fort en kebab & pæs out på sofaen. Men, om det skal være noen nach-anthems så bør det være no lowkey R&B. S/O Musiq Souldchild, Craig David, +++

Og jo! Cashmere Cat – Mirror Maru EP er også digg!

Hvem vil du helst våkne opp med?

– Nei, jeg vet ikke jeg. En jeg kan se i øynene dagen derpå og være glad! I just want to be loved… hahah.

(Men, om jeg kunne velge en drømmedame så må det være Jessica Alba eller Zoe Kravitz)

Søndagstitting?

– Har aldri tid til å slappe av og se på noe egentlig. Alltid on the grind, heh. Har faktisk aldri sett de seriene alle prater om, Breaking Bad, Sons of Anarchy, Walking Dead, osv… Ops.

Men: South Park, Fresh Prince, Modern Family, og ESPN 30 for 30-dokumentarer er nice!

Noen gode råd / mantraer for en suksessfull og fullverdig helg?

– Vær snill og glad. Heng ut med folk som også er snille og glade. Spis MASSE god mat, ta deg en fest, og TØRN UP! God helg! … Og sjekk ut
akam1k3.no haha<3

 
Se også: Forrige ukes #FREDAGSFJAS med Kong Halvor