Hopp til hovedinnhold

FREDAGSFJAS: Abubakar Hussain alias @AbuHus

ABULULZ (INSTAGRAM)

Hvis du har en mobiltelefon med Twitter på, er det gode sjanser for at du har sett Abubakar Hussain alias her.)

Abu er også forfatteren av den infamøse hashtag’en #HvisJegVarHvit, samt en av ildsjelene bak den dedikerte norske rumpebloggen Assmatazz. Hvordan får han egentlig tid til å more seg mellom fredag og mandag oppi alt dette? Vi lot Twitter-prinsen og Izzat-skuespilleren svare selv via denne ukens Fredagsfjas.

Helgens vorspiel-anthems?

– Jeg liker å starte kvelden med noe old school som Bone Thugs-N-Harmony og Biggie, Ja Rule, Destiny’s Child og selvfølgelig ‘N Sync. Også må jeg høre Young E med «Bondegutt» ÉN gang, hvertfall. For å føle meg litt bra før jeg drar ut.

Favorittantrekk?

– I og med at jeg er feit så har jeg ikke mye valg når det gjelder klær. Jeg kan ikke kle meg helt hipster eller helt fancy, osv. Så jeg bare tar på meg det som kanskje passer. Jeans, t-skjorte og jakke liksom.

Hva spiser du helst & hvor?  

– Jeg elsker biff. Kjøtt! Fy faen, det er godt, det. Trancher nederst på Løkka er min favoritt. Eller så liker jeg thai (Ricebowl), hamburger (Grill’s Ville) og kebab (New Vinny’s). Jeg liker mat.


Hva drikker du helst & hvor?

– Jack&Coke. Jeg henger mest på Angst i Smuget-passasjen. Det er et sted hvor jeg kan dra alene og vite at noen jeg liker er der fra før. Mesgina (eieren) er den beste bartenderen i byen, btw. Men hvis jeg skal gjøre party deluxe så drar jeg helst til Jaeger, Badstugata, Stratos og Blå. Jeg har aldri hatt en dårlig kveld på Blå, for å ikke jinxe det drar jeg dit BARE når det skjer noe spesielt.

Hvem vil du helst møte på byen?

Jeg vil gjerne feste med Diddy. Jeg tror Diddy-festene er noen av de villeste ever. Motherfuckeren er svart og har «white parties», liksom. Champagne overalt, joviale bitches, osv. Tror det er goodtimes. Også elsker jeg å møte Money Plaha. Dette er en dude som kan lage liv uansett hvor han er. Dancemaster.

Hvem vil du helst IKKE møte på byen?    

– Et par folk jeg ikke tåler trynet til. Jeg liker de fleste, men det er noen managere til visse artister jeg misliker veldig sterkt. Jeg vil helst ikke møte Siv Jensen heller. Vet ikke hvordan jeg hadde reagert. Også hater jeg å møte Chirag når han tror han har gjort noe fint for menneskeheten. Cocky jævel, jekk deg ned!

Nachspiel-anthems?

– Alt med Death Row. Jeg elsker å høre gamle slagere fra Tupac, Daz, Top Dog, Dre og Snoop. Westcoast-avslutning er alltid perfekt. Og Young E sin «Bondegutt» gjør meg glad, hjelper meg hvis jeg skal spy. Også må jeg ha en Beyonce – «Listen»-maraton rett før jeg legger meg. Jeg elsker den sangen. Jeg hadde hatt ubeskyttet sex med den sangen hvis det hadde vært mulig.      

 
 

Søndagstitting?

– Jeg digger Parks & Recreation, The Wire, It’s Always Sunny in Philadelphia og Community. Så ser mye av det. Og nå har jeg startet på første sesongen av Breaking Bad etter at jeg ble overtalt av alle.

Noen gode råd for en suksessfull og fullverdig helg?

– Ikke overdriv med alkoholen, heng med gode venner, dra ut for å ha det gøy. Også må du huske å drikke mye vann. Cheers.

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer