Hopp til hovedinnhold
R&B IS BACK (FRESH PRODUCE, LP)

Frank Ocean slapp albumet i dag tidlig – spill det her!

Oppdatering: Ifølge Rolling Stone slipper Frank Ocean nok et album via Apple Music i løpet av helgen, og dette skal være platen som opprinnelig het Boys Don’t Cry. Prosjektet skal nå ha fått et nytt navn, vi oppdaterer straks vi vet mer.  19 dager, én måned og fire år etter at Frank Ocean slapp channel ORANGE, så er han nå ute med det visuelle albumet Endless.

Settet er som ventet foreløpig kun ute som stream via Apple Music, som fortsetter å «tvinge» til seg kunder via eksklusivitet. (Les: Vennligst slutt med dette… Men det fine er at man kan bruke sjappa gratis i tre måneder, så hvis du har det bra som Spotify-bruker så kan du spille Franks nye skive via Apple til den kommer ut overalt.)

Fortsetter nedenfor.

Det tidligere Odd Future-medlemmet har med James Blake, Sampha, Jazmine Sullivan og TROY NōKA. Det andre sporet på albumet er coverversjon av The Isley Brothers’ «At Your Best (You Are Love)» (som Aaliyah covrer på Age Ain’t Nothing but a Number). 
De spesielt interesserte legger kanskje merke til at Apple ikke lister Def Jam som label, men Fresh Produce, LP. Hva nå det er.


Spill Endless her.

1. «Device Control»
2. «At Your Best (You Are Love)»
3. «Alabama»
4. «Mine»
5. «U-N-I-T-Y»
6. Ambience 001: «In a Certain Way»
7. «Commes Des Garcons»
8. Ambience 002: «Honeybaby»
9. «Wither»
10. «Hublots»
11. «In Here Somewhere»
12. «Slide on Me»
13. «Sideways»
14. «Florida»
15. «Deathwish (ASR)»
16. «Rushes»
17. «Rushes To»

18. «Higgs»

Nyeste saker fra 730.no

Les mer