Hopp til hovedinnhold
ODD FUTURES MANAGEMENT INVITERTE OSS BACKSTAGE OG VI FIKK LOV TIL Å TA BILDER (ERIK FIVE GUNNERUD

Frank Ocean ble igjen i Norge: – Jeg har det bra

Da vi skulle intervjue Odd Future etter deres Øyafestivalen-konsert (bilder derfra og det skrullete intervjuet kommer snart), fikk vi en overraskende bonus. Det stod en artig fyr i solbriller og vikinghjelm og gliste backstage. Ingen hvem som helst:

Frank Ocean!

ODD FUTURES MANAGEMENT INVITERTE OSS BACKSTAGE OG VI FIKK LOV TIL Å TA BILDER (ERIK FIVE GUNNERUD/@ERIKFIVE via CANON 5D MK III)


How are you?

– I’m fine.


Gruppens populære, syngende medlem, som var festivalheadliner kvelden før, ble igjen i Norge.

Egentlig skulle han være i Helsinki, men avlyste konserten i kjølvannet av det snodige avbruddet under Oslo-showet hvor han ble «akutt syk» og «mistet stemmen».

FRANK GJØNER MED ODD FUTURE (ERIK FIVE GUNNERUD/@ERIKFIVE via CANON 5D MK III)


Frank hang backstage og fjaset med sine kompiser og virket blidere enn han gjorde på scenen på torsdag, men klaget over at han var kald. Da han tok på seg en jakke og ble med Odd Future inn i deres turnébuss, fleipet rapperne med sangeren og mente han var pysete.

Vi spurte Frank hvordan det gikk, og han svarte «det går bra» og satte seg ned. Da vi startet å intervjue gruppen, reiste han seg og gikk bort.

De andre ville ikke snakke om Frank, men gav ham en «shoutout» på slutten av intervjuet (som vi publiserer snart). I dag spiller gutta i Sverige.

OFWGKTA-BOSS TYLER, THE CREATOR PÅ BUSSEN MED FRANK TIL HØYRE (ERIK FIVE GUNNERUD/@ERIKFIVE via CANON 5D MK III)


Frank har ikke benyttet Twitter til å adressere fadesen overfor sine fans. I natt skrev han at man ikke bør «frykte dollaren», og rett etter tøysekonserten twitret han til kompiser om fotball/tullball.


Bonus: Bilder av Frank i aksjon via Håvard Engedal (@Havarddd):

Ønskereprise: Telefonvideo fra torsdagens avstumpede Frank Ocean-konsert: «Thinking About You», «Novacane», bilde av Frank som stikker, Øya-representanten som sier det er over:


Se også: Bildeboost fra Øya!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer