Frank Ocean ♥ gutter

4. jul 2012 kl. 00:00

PR-stunt før albumslipp eller fra en låt hvor han spiller en karakter – eller på ekte?

Frank Ocean er god til å beskrive sine opplevelser med foxy jenter, men ordet på gatene har vært at han (også?) er glad i menn. Jamfør tekster som på «We All Try»: – I believe that marriage isn’t between a man and woman, but between love and love.

Nå blir dette bekreftet i et (nydelig) brev publisert på Tumblr i natt, hvor han mimrer om en lystig periode som 19-åring da han forelsket seg i en gutt.

– Hvem enn du er, hvor enn du er… Jeg begynner å tro at vi er like…. Vi tilbrakte sommeren, og sommeren etter, sammen. Nesten hver dag. Og de dagene vi var sammen suste avgårde. Mesteparten av dagen så jeg ham og hans smil. Jeg hørte hans prat og hans stillhet… helt til det var tid for å sove. Søvn jeg ofte delte med ham.

– Da jeg skjønte at det var kjærlighet, var det ekkelt. Det var håpløst. Man kunne ikke flykte, kunne ikke forhandle med følelsen. Ikke noe valg. Det var min første kjærlighet, det forandret livet mitt.

– Jeg har ingen hemmeligheter jeg trenger å holde lenger, skriver 24-åringen.

Salute, norgesaktuelle Frank!

Tyler, the Creator fra Franks – også norgesaktuelle – gruppe Odd Future, gratulerer sangeren slik:

Franks første studioalbum og Def Jam-debut, Channel Orange, slippes i Norge 16. juli, med de nysgjerrige guttene Andre 3000 fra Outkast og John Mayer som gjester. Den første singlen,«Thinkin Bout You», kom i salg i april, fulgt av «Pyramids» i forrige måned.

Hør/last ned «Thinkin Bout You» her:

Se også: Frank Ocean: – Ganske rått å høre Beyonce synge sangen min! (video)