Advertisement

Norsk videopremiere: Trillion fra Oslo til South Side Chicago

7. feb 2020 kl. 18:01

Trillion feat. Kamelen, neida (Will Wilkins)

Ikke sov på denne karen!

Will Wilkins alias Trillion startet 2020 med et smell da han droppet debutlåta «100» tidlig i januar. Oslo-gutten smir mens jernet er varmt, og har i mellomtiden sluppet singelen «Lockdown».

Ingen ting tyder på at Will har tenkt til å roe ned ennå. Nå har han nemlig vært i South Side Chicago og filmet musikkvideoen til sin nyeste singel «Betrayal», hvor han har med seg den lokale helten Young Famous.

Fun fact: Will hevder at ingen andre enn han selv har rørt kameraet under innspillingen av den nye videoen.

Imponerende!

Se videopremieren på Trillions «Betrayal» feat. Young Famous under vår prat med flinkisen.

Videoen er filmet i Englewood, samme hood som blant andre Chief Kief og Lil Durk er fra (Will Wilkins)

Fet video! Du har med en kamel. Hvor fant du den?

– Det finnes bare to steder i Norge som har kameler. Det var ett av dem. Google it!

Hvem er Chicago-gjesten din, Young Famous?

– Han er en god venn av meg som jeg har hørt på og syntes har vært undervurdert lenge. For meg har det ikke så mye å si hvor poppin’ du er. Det viktigste for meg er talentet vedkommende har. Jeg ville få han med på å gjøre noe annet enn den typiske drill-musikken (trap fra South Side Chicago). Han var with it!

Hva er din tilknytning til South Side Chicago?

– Min tilknytning er at jeg har venner der. Det er «ghost town» på den siden av byen. Man bør være forsiktig når man beveger seg rundt. Hvis man vil dra dit burde man virkelig kjenne noen der som har respekt i gatene. Hvis ikke kan det gå dårlig, med tanke på den høye drapsraten.

Hva er det kuleste du har gjort der?

– Det vet jeg ikke egentlig. Jeg har vært på noen syke trap house-fester der. De går crazy!

Hvem er topp 3 feteste rappere fra Chicago nå i dine ører?

– Young Famous, Juice WRLD var kaos – RIP… Chief Keef er crazy. Kanye går crazy! Han er super musikalsk til tross for litt dårlig formulerte meninger. Det er så mye bra rap der, og de står så mye for kulturen som er relevant nå. De er jo grunnen til at alle rappere har masse folk bak seg med masker og straps i musikkvideoer om dagen.

Svenske rappere brenner opp Spotify og YouTube om dagen. Hvorfor tror du de gjør det så bra?

– Hip-hop handler om å fortelle historien sin, de har noe å rappe om, og det er en real struggle der. Folk hører på det hvis det virker autentisk, samme om det er gangsta-rap eller en love song. Det kan også ha noe med at det er mange flere folk der enn i Norge.

Hva var ditt nyttårsforsett, og hvordan har det gått?

– Det vil jeg ikke si ennå! Vent til 2021 så skal jeg fortelle hva det var!

 Det gleder vi oss til å høre! Hva savner du i norsk hip-hop?

– At folk er seg selv, ass.. Det er mange som liker å gjøre som andre gjør. Jeg savner også litt at bransjen tar hip-hop på alvor. Men norsk hip-hop blir bare bedre og bedre. Jeg møter mye dope folk hele tiden, og det er sinnssykt mye talent her.

La oss snurre film! Hva liker du best med musikkvideoen din?

– Da jeg laget låta så jeg for meg musikkvideoen i hodet. Jeg visste hvor vanskelig det ville bli å filme alt sammen uten at noen andre tok på kameraet. Det jeg liker best med den er mestringsfølelsen at jeg har fått til alt dette på egenhånd. Jeg er veldig stolt av meg selv for det.

Se videopremieren på Trillions «Betrayal» med Young Famous her:

Videoen er filmet og regissert av Trillion alias Will Wilkins, og musikken er produsert av Rubbaband.

Se også

Lil Nas X teamer opp med store Nas i sin nye musikkvideo

Topp 9 norske sanger som kom i dag