Hopp til hovedinnhold
JANET SKAL HINDRE AT PUPPER BLIR SÅRE (EMI)

Fra nipple-slip til undertøy

Janet Jacksons nyeste album Discipline ble ikke kioksvelteren popveteranen hadde håpet på, men nå sprer hun sin business til den, i alle fall for henne, beslektede undertøysbransjen.

Divaen produserer undertøyskolleksjonen Pleasure Principle, i samarbeid med den australske designeren Bruno Schiavi, med 18 forskjellige, delikate plagg, inkludert mye silke.
BH-størrelsene går fra 32A til 44G.

JANET MED SINE UNDERTØYSPARTNERE (EMI/PLEASURE PRINCIPLE)

I pressemeldingen sier den veltrente 42-åringen at når hun ofte har på en BH hele dagen, føler hun en trang til å ta den av, siden den blir ukomfortabel. Hennes BH-er blir ikke slik, for undertøyet skal være lett å ha på, samtidig som det skal gjøre at kvinner føler seg sexy, skal vi tro sangeren.

Janets potensielle norgestur ble stanset av hennes nye arbeidsgiver.

Det blir sikkert mange vittige overskrifter i forbindelse med Janets nye undertøy og episoden med Justin Timberlake, hvor en angivelig feil gjorde at hennes pupp (med nipplesmykke) ble vist på direktesendt TV.

I sommer ble de sammensatte ordene «wardrobe malfunction» inkludert i britiske Chambers English Dictionary, i kjølvannet av mediaoppmerksomheten rundt Janets puppestunt, hvor uttrykket ble hyppig brukt.

Kanye West er elskverdig mot denne yppige og dyktige bikinimodellen.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer