Hopp til hovedinnhold
BRET MCKENZIE OG JERMAINE CLEMENT I NYC (HBO)

Fra Lord Of The Rings til dusteshow: Flight of the Conchords

BRET MCKENZIE OG JERMAINE CLEMENT I NYC (HBO)

En newzealandsk TV-serie produsert i USA vil fort bli avfeid som sært, og Flight Of The Conchords har vist seg å definitivt ikke være for alle.

HBO-showet (Canal+ i Norge) med Bret McKenzie og Jemaine Clement i hovedrollen, og forteller hvordan de godt voksne musikerne forsøker å oppnå suksess i musikkbransjen (og blant damene) i USA etter at de flytter fra New Zealand til Greenwich Village-hipsterstrøket på Manhattan.

Selv om Jermaine og Bret spiller seg selv, er serien fylt av fiktive doser komikk via en person med relevant erfaring; Britiske James Bobin, som hjalp Sacha Baron Cohen å skape personene Ali G, Borat og Bruno.

Nå har de to newzealandske sangerne, og noen ganger liksom-rapperne, et stykke igjen før de oppnår samme status som Ali og Borat.

Hver episode av Flight of the Conchords blir hyppig avbrutt av musikkvideoer hvor hovedpersonene
tar for seg det som skjer. Som en slags musikal.Flere kritikere mener det er forunderlig at den smale serien har fått mange fans. Se klipp
nedenfor.

Bret og Jermaine tar en tur fra New York til Los Angeles. Her spiller Jermaine en amerikansk kjekkas (som repeterer seg selv), mens hovedpersonene sitter ved siden av og drømmer om damer og rulleskøyter:


Fun fact: Bret McKenzie spiller en alv i første og tredje del av den newzealandske The Lord of the Rings-filmserien, mens faren Peter spiller Lord Elendil.

(NEW LINE CINEMA)

Den første sesongen av Flight Of The Conchords er i salg på DVD, mens den neste etter planen starter i vinter.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer