Hopp til hovedinnhold
JOHN KRASINSKI SOM JACK RYAN (AMAZON)

Fra Jim i The Office til berømt agent – solid start for ny serie

JOHN KRASINSKI SOM JACK RYAN (AMAZON)


Det er mange som har hatt rollen som den ikoniske CIA-agenten Jack Ryan…Harrison Ford… Alec Baldwin… Ben Affleck… Chris Pine…


Og nå: Jim Halpert fra The Office :)))

For å være fair; det er fem år siden vi så John Krasinski som godsnuten Jim, og han har i etterkant blant annet spilt tøff eks-soldat i blockbusteren
13th Hour. Som egentlig ikke ble en blockbuster, da filmen er den minst innbringende fra Michael Bay noensinne.

Så, har pipa nå fått en annen lyd for John?

Denne uken kom sesong 1 av hans nye serie
Tom Clancy’s Jack Ryan. Rollen som agenten som har blitt en kontorrotte, men som har sine ferdigheter i feltet intakt, ser ut til å falle i smak hos folket.

I skrivende stund har den nye Amazon-serien 8,5 av 10 stjerner hos IMDb via 12 000 stemmer, og showet har allerede fått grønt lys til sesong 2.

Flere anmeldere er dog litt mindre gira.

Variety er blant de positive, og mener John takler rollen flott. Men bransjebladet mener Tom Clancy’s Jack Ryan, til tross for stort budsjett, sliter med flere av action-scenene. (Eksplosjonen i traileren nedenfor kunne vært fra en norsk serie. Neida. Joda.)The Washington Post føler at Amazon-serien har blitt midt på treet (det hjelper ikke at Amazon-grunnleggeren Jeffrey P. Bezos eier avisen), og at showet fungerer best når Jack Ryan ikke er med.

Serien er laget av
Carlton Cuse (Lost, Bates Motel, The Strain) og Graham Roland (Lost, Prison Break, Fringe).

Fortsetter nedenfor traileren.John, som er gift og har barn med London-skuespilleren Emily Blunt (som spiller det nest største hespetreet i
The Devil Wears Prada), gjestet NBC-morgenshowet TODAY, eh, i dag.

38-åringen fra Boston forteller at selv om Jack Ryan-serien ble filmet over hele verdenen, dro han hjem til London hver eneste helg. Han forteller også om CIA-besøket han gjorde før han ble Jack Ryan.

Det er usikkert om John vender tilbake som Jim i
fortsettelsen av The Office, men i snutten nedenfor hinter han om en julespesial. Fingre krysset.Tom Clancy’s Jack Ryan har også med blant andre Wendell Pierce (The Wire) Abbie Cornish (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) og Cristina Umaña (Narcos).
 


Apropos John Krasinski og Emily Blunt – og Michael Bay. Trioens ferske film oser Oscar:

Bli med ekteparet John Krasinski og Emily Blunt til skumle 2020 

Les mer