Fra halvnaken Texas-massakre til halvnakent Oslo-show

3. jan 2013 kl. 00:00
LEATHERFACE COCKBLOCKER TREY SONGZ. HER MED FRØKEN TANIA RAYMONDE. (SCANBOX/LIONSGATE)

LEATHERFACE COCKBLOCKER TREY SONGZ. HER MED FRØKEN TANIA RAYMONDE. (SCANBOX/LIONSGATE)

Who will survive and what will be left of them?

Dette var tagline’en på plakaten til 1974-klassikeren The Texas Chainsaw Massacre, som ble spilt inn for under 500.000 kroner, for så å dra inn forbløffende 180 millioner kroner bare i USA. I likhet med Psycho og Nattsvermeren alias Silence of The Lambs er grøsseren inspirert av historien om Ed Gein; Massemorderen som laget en maske av menneskehud.

I den syvende filmen i serien er det igjen Leatherface og hans motorsag vs. ungdommer som er den røde tråden.
Denne gangen med sangeren Trey Songz i en av de lettkledde hovedrollene.

Lørdag 5. januar, dagen etter The Texas Chainsaw Massacre 3D-premieren i USA og Norge, spiller stjernen på Sentrum Scene i Oslo. Vi har ekstra billetter til noen av dere som i én setning kan fortelle hvorfor dere har så lyst til å dra på konsert med herr Songz.

Holla via post@730.no med «Trey er YAY!» som tittel, og fortell om du vil ha billetter til galleriet eller nede. (Fri alder oppe, 18 år nede.) Vinnere får mail fredag ettermiddag. Billetter er i salg hos Billettservice.no.

Oppvarmer for Trey er Stella Mwangi, som nylig gjorde to konserter i Kenya med Akon.


Tilbake til skrekkfilmen. Her kan du se traileren:

Fortsetter nedenfor.

Her er et klipp med Trey Songz og stilige Tania Raymonde. (Alias Alex Rousseau i kultserien Lost fra 2006 til 2010. Den litt eksotiske flinka som i etterkant har spilt i CSI: NY, Bones, Law & Order og 90210, og som nå er aktuell i Switched at Birth. Du vet; hun her.)

Se også opp for
Alexandra Daddario (White Collar) og Clint Eastwoods 26 år gamle sønn Scott Eastwood, samt Marilyn Burns og islandske Gunnar Hansen, som begge var med i den originale Motorsagmassakren. Sistnevnte som Leatherface.

PS: Trey Songz er kjent for å by på mye av seg selv overfor sine kvinnelige fans. Da han gjestet Norge sist, tok han med den tidligere Frøken Norge-modellen Se amatørvideo!