Fra dårlig film til enda dårligere serie?

9. jul 2016 kl. 00:00
NY VERSJON AV 80-TALLS KOMEDIE MED KORT LIV PÅ DET VESLE LERRETET  (ABC)
NY VERSJON AV 80-TALLS KOMEDIE MED KORT LIV PÅ DET VESLE LERRETET  (ABC)
 

Det fins flust av gamle serier som av en eller annen merkelig grunn fortsatt ruller daglig over fjernsynsapparatet. Kjente karakterer sender deg i en slags form for sitcoma, før man tar seg sammen og får kommet på at vitsene jo egentlig ikke var artige selv på tiden den ble spilt inn.
Komiserien
Uncle Buck er derimot fra 2016 og det spørs om den hadde hatt særlig flere fans om den kom ut på 90-tallet. Basert på John Hughes-komedien fra 1989 med John Candy, der Macaulay Culkin har en «viktig» rolle, fødte ABC føljetongvarianten i forrige måned. Nå med sorte skuespillere.

Kritikken lot ikke vente på seg, men var ikke helt av den positive typen.

Mens Entertainment Weekly holder seg rett utenfor slaktehuset ved å skryte av hovedkarakteren Buck (spilt av Mike Epps, Hangover, Hangover 3), tramper rett The Salt Lake Tribune inn døra.

– Nye
Uncle Buck har mye til felles med den gamle versjonen. Begge, vel, suger. ABCs situasjonskomedie er ikke morsom, men uoriginal og langtekkelig.

Det hele omhandler håpløse Buck som plutselig får rollen som barnevakt til brorens barn, noe som selvsagt gir oss et par komiske øyeblikk. Problemet er bare at den allerede tynne humoren er hentet fra brukt-boksen og episodene på 21 min ender opp som små informasjonsfilmer om moral.

Selv om de tre barna faktisk får en til å trekke på smilebåndene en gang i blant, er det ikke sjokkerende at serien ble kansellert allerede denne uken.

Dommen etter to episoder blir 0,25 av 5 730-klapp


 
Bedre: Neste Sons of Anarchy? Fra prisbelønt film til serie