Hopp til hovedinnhold

Fra Anchorman til Ant-Man

Mannen i gata bestemmer, og de vil ha mer superheltfilmer. Men nå som de fleste kjente karakterene for lengst har blitt dekket, så må Hollywood grave litt dypere. Neste ut fra Marvel-universet er helten Ant-Man. Ifølge Variety ser det ut som om Paul Rudd har fått æren av å tolke maurmannen, etter å ha danket ut suverene Joseph Gordon-Levitt (som trolig kommer til å spille DC Comics-helten The Sandman). Marvel har ennå ikke bekrefte castingen.

Den opprinnelige Ant-Man er aliaset til vitenskapsmannen Dr. Henry Pym, som fant opp en væske som gjør at han kan kommunisere med insekter, samtidig som kroppen hans kan forandre størrelse. Som om det ikke er sjukt nok, får skrullen i tegneserien med seg kjæresten, som blir til vepsedamen alias Wasp, og sammen er de med å danne The Avengers med Iron Man, Thor og Hulk.
 
Ordet på gatene er at Rashida Jones blir frøken Wasp.

Ant-Man regisseres av Edgar Wright (The World’s End, Scott Pilgrim vs. the World) og skrives av Joe Cornish (aliens ‘n the hood-filmen Attack the Block). Paul Rudd er kjent fra komediene Anchorman, The 40-Year-Old Virgin, Knocked Up, Forgetting Sarah Marshall og litt undervurderte I Love You, Man.
 

Les mer