Hopp til hovedinnhold
Skuffede fans buet ut Drake (Comcast Sportsnet)

Skuffede fans forventet Frank Ocean, men fikk Drake

Oppdatert 2: Drake håndterer fadesen suverent. På sin Instagram, hvor han poserer Drizzy med Taco fra Odd Future, skriver at han skal spille på Camp Flog Gnaw Carnival i 10 år fremover. Helt til fansen til Tyler, the Creator & co er 30 år gamle.

Oppdatert med kommentar fra Tyler, the Creator nedenfor.

Drake ble buet av scenen fordi han ikke var Frank Ocean…

Kanadieren ble møtt med en iskald skulder da han skulle spille på Tyler the Creators Camp Flog Gnaw-festival i Los Angeles natt til mandag norsk tid.

Rapperen, som var overraskelses-headliner, fikk ikke responsen han forventet da han troppet opp på scenen, da publikumet forventet Frank Ocean.

Image result for sad drake gif

33-åringen endte opp med å avslutte showet tidlig grunnet den dårlige mottakelsen.

Drake fortalte publikum at han «er her for dere».

– Hvis dere vil at jeg skal fortsette så fortsetter jeg.

Kylie Jenners potensielle boo tok det tilsynelatende bra.

– Dette har vært kjærlighet. Jeg går under navnet Drake, takk for at jeg fikk være her, sa rapperen (litt ironisk?) før han forlot scenen.

Tyler og Frank er bros og etter Cali-rapperens seneste singler forventet mange at Frank selv ville opptre på festivalen. Men den gang ei.

Frank selv er fortiden opptatt med å arrangere fester på homseklubbkvelder i New York for å promotere kommende musikk. Han slapp nylig to singler.

Se snutt hvor Drake blir buet:

Twitter var ikke sene om å kommentere Champagne papis ydmykelse:

Andre poengerte at Drake var tent sf og at enkelte folk var uforskammet:

OPPDATERT: Tyler skriver at han trodde det ville bli kult å overraske med en av klodens største artister, og tar selvkritikk for å ikke innse at publikummet på festivalen hans kanskje ikke er superfan av Drake. Han setter dog ikke pris på at folk forventet seg Frank Ocean og derfor oppførte seg som drittsekker.

Se også: Drake + Kylie Jenner = sant?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer