Hopp til hovedinnhold
Frida Leonore gjester podcasten! (Instagram/fridaleonore)

Frida Leonore: – Jeg har alltid hatt lyst til å være i rampelyset

Frida Leonore er tilbake i Norge 🩵

Treningsguruen/ influenceren Frida Leonore (født i 04) tar en svipptur innom podcaststudio for å prate med programleder Mathilde Ullum.

Her forteller Frida om tilværelsen på Hawaii, amerikansk datingkultur og livsstilsendringen som forandret alt.

I ukens podcastepisode røper Frida Leonere hvordan hun egentlig møtte kjæresten Rylen.

–  Jeg pleier å si at vi møttes på stranda for å være romantisk, men det egentlig så var det Tinder haha!

Frida og Rylen (Instagram/fridaleonore)

– Jeg syntes han så veldig søt og hyggelig ut. Amerikansk datingkultur er helt annerledes enn i Norge. Så de går veldig fort frem, og etter en måned spurte han om vi skulle bli kjærester. Jeg syntes det var veldig fort.

– Han betaler for alt, legger hun til under intervjuet, når hun sammenligner dating i USA og Norge.

Et spørsmål Frida stadig blir møtt med handler om hvordan hun endte opp som influencer.

Frida (Instagram/fridaleonore)

Et frø ble sådd da Frida dro på utveksling til Los Angeles som 16-åring. Over dammen utviklet Kjelsås-jenta en lidenskap for dokumentarer og filmskaping. En hobby som senere fungerte som et springbrett inn i en magisk verden fylt med algoritmer og uendelige utviklingsmuligheter for ambisiøse unge mennesker.

Se også: Vollan-tvillingene og Emilie Billington er «Queen(s) of the Night» i den nye musikkvideoen til Aden Foyer 👑 

– Jeg har alltid skjønt at jeg har lyst til å være i rampelyset på en eller annen måte. Men om det er foran eller bak kamera, det har ikke så mye å si for meg lenger.

I tiden etter har det ikke vært mangel på oppmerksomhet rundt 20-åringen.

Frida legger dog ikke skjul på at det eksisterer et press i sosiale medier for å skille seg ut fra mengden.

– Jeg føler mange prøver å skille seg ut. Som både er positivt og negativt. Det er ikke noe galt i å gå en mer A4-retning, og ta master å bli master eller advokat. Men fordi det er så mange som preacher om å ta sin egen vei, så føler man litt mer press på det.

(730.no)

Frida kjente på et lignende press i ungdomstiden mens hun slet med overvekt.

– Jeg trente ikke mye da jeg var yngre. Jeg var ganske overvektig, og jeg spilte håndball, men jeg var ikke akkurat den beste på laget. Så de lagde et eget fjerdelag for meg hvor jeg egentlig ble brukt som kjegle hehe.

Frida forteller videre at det var moren som inspirerte henne til å ta ansvar for egen helse.

@frida.leonore

Det jeg gjorde på 17 mai❤️ #17maivlog #dayinmylife #bunad

♬ original sound – Frida Leonore

– På samme måte som hun  [mamma] har inspirert meg arbeidsmessig, har hun [også] inspirert meg treningsmessig. Vi begynte med løpeturer da jeg begynte på ungdomsskolen, og da gikk jeg ganske mye ned i vekt – kanskje 20 kilo.

– Det ble på et punkt hvor det nesten ikke var sunt. Jeg begynte å telle kalorier og spiste lite, og jeg så fortsatt «store Frida» fra barndommen.

Hør hele historien i ukens episode med Frida Leonore nedenfor.

Les også: Norsk influencer dømmes til 23 måneder i fengsel for vold

Les mer