Hopp til hovedinnhold
Ramon Andresen 730 podcast chirag karpe
Ramón Andresen er en ærlig sjel (730.no)

Ramón forteller om pinlig øyeblikk med Chirag Patel i 730.no sin podcast: – Det var så flaut

Ramón Andresen er gjest i podcasten til 730.no!

Ski/Oslo-gutten har i løpet av et knapt år blitt en av våre aller største musikalske stjerner. Men veien dit var lang.

I podcasten 730.no forteller Ramón om alle stoppene han måtte innom på vei til toppen. Du kan høre episoden gratis hos Spotify, Apple og andre podcast-plattformer.

Ramón erkjenner også til programleder Mathilde Ullum at han ikke har mye kontakt med sin spanske side.

– Jeg kjenner ingenting i kroppen min som er spansk. Ingenting av meg er spansk, bortsett fra at jeg er halvt spansk og har et spansk navn. Og jeg kan spansk, men jeg føler ikke at jeg er spansk, forteller han blant annet.

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av 730.no (@730no)

Se også: Ramón brekker ned albumet – låt for låt

I episoden forteller Ramón også om da han nylig «møtte» en av sine store helter på kinotur med kjæresten.

– Vi skulle se Si ingenting av Kamelen en random tirsdag. Og så kommer plutselig Chirag inn. Og jeg har hilst på Chirag, vi har snakket sammen på DM og sånn, men det er en ærefrykt. Jeg elsker Karpe, forteller Ramón til 730.no.

– Så når han kommer inn er jeg sånn «han vet ikke hvem jeg er, han vet ikke hvem jeg er» selv om vi hilste for sånn tre uker siden. Jeg bare ser ned, og så ser jeg at han prøver å få kontakt. Men jeg bare ser ned. Så gjennom hele filmen følger jeg ikke med, jeg tenker bare på hvordan jeg skal komme meg ut fortest mulig. Jeg var så svett, fortsetter han.

– Og så klarte jeg å gå ut uten å hilse på ham. Men noen dager etterpå har jeg tatt et speilbilde i outfitten jeg hadde på meg. Og da svarer Karpe på den storyen…

Hør hele historien nedenfor!

Se også: Adrian Sellevoll forteller 730.no om forholdet til faren

Nyeste saker fra 730.no

Les mer