Hopp til hovedinnhold
Tonje Frigstad forteller om brudd og ny kjaereste i 730.no podcast Birk Ruud Ruby Rose Simon Tonstad
Tonje Frigstad har mye på hjertet i ukens episode av 730.no sin podcast (Instagram/tonjefrigstad)

Tonje Frigstad forteller om Birk Ruud i 730.no sin podcast

Tonje Frigstad forteller om bruddet og den nye kjæresten.

I ukens episode er det Tonje Frigstad (født i 00) som er gjest. Sørlandsjenta ble kjent etter deltakelsen på Farmen i 2021, hvor hun også fant kjærligheten.

Det endte dog med brudd, men for ikke lenge siden kunne hun bekrefte at hun hadde fått seg ny kjæreste.

I podcasten til 730.no forteller Tonje Frigstad om det å gå gjennom et offentlig brudd, og hvordan kjærleiken nå blomstrer på ny.

I mars 2022, ble det slutt mellom 23-åringen og Simon Tronstad etter tre måneder. Eller cirka et halvt år om man skal telle med Farmen.

Se også: Farmen-dramaet som preget influencer-Norge

Tonje Frigstad
Tonje Frigstad og Simon Tronstad (Instagram/tonjefrigstad)

Hvordan var det med offentlig brudd for første gang?

– Det gikk egentlig veldig fint, fordi ting ble gjort på en så fin måte mellom meg og Simon. Veldig ryddig og vi fortsatte å være veldig gode venner i etterkant av bruddet. Så det var på en måte ikke sårt […] Det gikk veldig bra.

Da var det jo også bra at du møtte Birk Ruud etterpå.

– Jeg visste faktisk ikke hvem det var da jeg møtte han. Eller, jeg hadde kanskje sett han på Instagram eller noe sånn, men jeg hadde ikke noe forhold til han. Jeg hadde ikke sett han på 71 grader nord, og det var jo derfor han var på besøk i God Kveld Norge.

Se også: Caroline Nitter om bruddet: – Vi trenger litt tid fra hverandre

Tonje Frigstad
Tonje Frigstad og Birk Ruud (Instagram/birk_ruud)

Hvordan utviklet det seg?

– Etter det første møte i God Kveld Norge så sendte han en melding, bare sånn veldig casual. Og da skrev jeg bare at «Du virker som en veldig bra fyr, men jeg er i det forholdet med Simon nå, så det passer litt dårlig.»

– Også gikk det ganske lang tid fordi jeg måtte gjøre meg ferdig med dette bruddet, og han var absolutt ikke i bilde. Han hadde sine ting å holde på med. Da jeg var helt ferdig med dette med Simon hadde det gått lang tid og jeg tenkte at jeg var åpen for å begynne å date litt. Da viste jeg litt interesse for Birk.

Etter et par svar på stories og noen små samtaler på Instagram kom høsten – så vel som en DM fra Birk som var et åpenbart initiativ, ifølge Tonje Frigstad.

– Da tenkte jeg sånn: «Yes!», og nå sitter vi her.

Resten av samtalen kan du høre i ukens episode. Der forteller Tonje Frigstad mer om kjæresten, så vel som Farmen-eventyret, kontroversene rundt Good Luck Guys, og hvilken internasjonal stjerne som har vært i DM-en hennes.

Du kan høre 730.no sin podcast overalt der du hører på podcast helt gratis.

Se også: Emilie Voe Nereng forteller om forholdet og røper hvem som akkurat var for sent ute i DM-en

Les mer