Luisana Lopilato forsvarer Michael Bublé etter knuffing og «trusler» på Instagram Live

15. apr 2020 kl. 21:56

Ingenting å bekymre seg for, sier Luisana. Men folk bekymrer seg lell (Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty)

Michael Bublé er i hardt vær etter flere livestreams med kona Luisana Lopilato på Instagram.

I et kort klipp som nå sirkulerer på nettet ser vi den kanadiske smørsangeren dulte hardt i den argentinske skuespilleren fordi hun snakker i munnen på ham.

I en annen snutt hører vi stjernen si at han skal drepe henne. To ganger. Det er uvisst om han spøker og klippet er tatt ut av kontekst, eller om han faktisk kommer med en ekte trussel.

Se videoene her: 

 

I et annen klipp sier Michael at han vil skilles fra kona fordi hun alltid er sent ute. 

– Du er som død for meg, sier han når Luisana endelig dukker opp til sin egen livestream.

 

På nettet er mange nå bekymret for Luisana.

Luisana Lopilato tar ektemannen i forsvar.

– Det er utrolig hvordan noen folk er!! Vi er midt i en pandemi, og lever livene våre med karantene, angst, frykt, ensomhet og alle verdens usikkerheter!, skriver hun ifølge E!.

Videre sier Luisana at det er frustrerende å lese påstander om familien hennes når de går live på Instagram hver dag for å gi følgerne litt glede og underholdning.

– […] folk med onde hensikter poster uten å vite noe om vår familie, og etter all smerten vi har opplevd, så vil jeg at dere skal vite at jeg har ingen tvil om hvem ektemannen min er, og at jeg ville valgt ham igjen tusen ganger.

Saken fortsetter nedenfor

View this post on Instagram

Mike and I are celebrating an odd anniversary, away from our family and loved ones, but closer than ever, grateful for the love we share ❤ and grateful for being able to share it with all of you, thank you for always being there! Mike y yo estamos festejando un aniversario poco común, lejos de nuestra familia y seres queridos, pero más unidos y agradecidos que nunca por el amor que compartimos ❤ y por la posibilidad de compartirlo con todos ustedes día a día, ¡gracias por acompañarnos siempre!

A post shared by Luisana Lopilato (@luisanalopilato) on

I en annen Instagram-video, hvor Bublé står ved hennes side, sier argentineren at hun setter pris på omtanken, men at det ikke er noe å bekymre seg for. 

– Det er viktig at vi setter fokus på disse problemene som har blitt nevnt, og som jeg heldigvis ikke lider av. Men det er viktig og følge med og hjelpe kvinner som gjennom går det, sier hun.

Paret har vært gift siden 2011 og har tre barn sammen. I 2016 fikk eldstesønnen Noah påvist leverkreft.

Se også: Er Ellen DeGeneres egentlig kjip? Se hva folk forteller