Hopp til hovedinnhold
(NORDISK FILMDISTRIBUSJON/LIONSGATE)

Første trailer: The Hunger Games: Catching Fire

(NORDISK FILMDISTRIBUSJON/LIONSGATE)

Som tidligere annonsert – med brask og bram – ble den første traileren til The Hunger Games: Catching Fire vist under nattens MTV Movie Awards. Vi får se at sleipe planer legges i kulissene og at Jennifer Lawrences heroiske karakter Katniss er i ferd med å motivere de undertrykte til å fight the power. Vi får også se at… nei, du kan sjekke selv. En svett, men stilig smakesnutt.

Til tross for at traileren varer i nesten 2,5 minutter, kalles den en teaser. For eksempel spares den nye The Hunger Games-hunken Finnick Odair alias britiske Sam Claflin (BBC-serien White Heat, Pirates of the Caribbean og Snow White & the Huntsman) til neste trailer.

Filmen kommer ikke før i november, men MTV har allerede startet opphausingen. Det ble dermed – sannsynligvis – dårlig stemning hos kanalen da Jennifer i natt ikke dukket opp under utdelingen, uten at årsaken ble annonsert. («Det kræsjet med andre planer.»)

Fortsetter nedenfor.

Den 22 år gamle Oscar-vinneren (for House at the End of the Street Silver Linings Playbook), som for to år siden ble den nest yngste til å bli Oscar-nominert i kvinnelige skuespiller-kategorien (for Winter’s Bone), vant MTV-prisen for årets kyss (med Bradley Cooper, som stilte), samt Best Female Performance.
 

I september er Kentucky-jenta klar i Serena, igjen med Bradley. Dramaet er regissert av danske Susanne Bier, som i 2011 vant Oscar og Golden Globe for Hævnen, med Mikael Persbrandt fra Martin Beck-filmene og Hobbiten. Til neste år ser vi arbeidsnarkomane Jennifer igjen som Raven Darkholme alias Mystique i X-Men: Days of Future Past.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer