Hopp til hovedinnhold
HARD SELL (CINEMATEKENE/DIVISION)

Første trailer: Selena Gomez og Vanessa Hudgens’ «voksenfilm»

Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Riff Raff James Franco, Gucci Mane, Harmony Korine, Skrillex… og litt Britney Spears.
Norgespremiere 12. april.

Se første trailer ovenfor. Saken om den semi-skrullete filmen og klipp finner du nedenfor.

HARD SELL (CINEMATEKENE/DIVISION)

– Dette har vært en av de mest utrolige kveldene i mitt liv. Filmen vår fikk stående applaus, ropte Selena Gomez via Facebook under filmfestivalen i Venezia.

– Jeg klarte ikke å stoppe å gråte. Det har vært en velsignelse å være med på et så fantastisk prosjekt. Jeg er fortsatt i sjokk!

(CINEMATEKENE/MUSE/DIVISION)


Men Justin Bieber-eksens nyeste får en stor del av fanbasen som vokste opp med hennes Disney-serie Magikerne på Waverly Place ikke lov til å se.
Spring Breakers er ingen barnefilm.

– Jeg minner om at denne ikke er for mine små venner. Den er har aldersgrense 17 år (rated R).

(CINEMATEKENE/MUSE/DIVISION)

Den 20 år gamle tenåringsstjernen har teamet opp med regissør Harmony Korine, mannen fortsatt best kjent for å ha skrevet Kids:

New York-filmen som i 1995 «sjokkerte» med ung dop/rus og AIDS som tema, og gjorde daværende 19 og 16 år gamle Chloë Sevigny og Rosario Dawnson til stjerner.


I Spring Breakers har Selena hovedrollen sammen med Disney-kollega/High School Musical– Vanessa Hudgens (i rollen som semi-blonde Candy), Ashely Benson (Pretty Little Liars) og Rachel Korine (kona til regissøren).

(CINEMATEKENE/MUSE/DIVISION)

De fire venninnene skal til Florida for å oppleve sitt livs største Spring Break-eventyr, og for å skaffe penger til ferien raner de en restaurant og kjører i vei. Etter non-stop hardcore festing tar penga slutt og de bikini-rockende gladjentene ender i arresten.

Nedturen forandrer seg når de plutselig blir baila ut av drugdealeren/ rapperen/klovnen Alien alias James Franco (Spider-Man-trilogien). Prikk, prikk, prikk.Den norske distributøren av Spring Breakers har pussig nok ennå ikke annonsert den norske premieredatoen, og det blir ikke premiere i USA før i mars (Spring Break-time). OPPDATERT: Norgespremiere 12. april.

Men! Vi var på snikpremieren under denne ukens Oslo Internasjonale Filmfestival.

Selena, som er ivrig med å piske opp stemningen rundt lanseringen, skuffer i rollen som Faith, som ikke er spesielt kontroversiell. Selena Gomez’ karakter føles nesten som Selena Gomez.

Derimot anbefales dette råskinnet av en film grunnet innsatsen til Vanessa og de to andre jentene, superdupre James og ikke minst den skumle rapperen Gucci Mane. Hvis man er raus, kan Spring Breakers fungere som et slags ironisk spark til den såkalte amerikanske drømmen.

Musikken er laget av Skrillex, som faktisk bidrar til å sette en matchende stemning til de superstilistiske bildene.

Her forteller Selena at de ofte måtte improvisere under innspillingen, fremfor å følge manus.

– Jeg gjør mange ting jeg aldri visste at jeg kunne gjøre eller ville gjøre…

Fun fact: Rollen til James var opprinnelig påtenkt Soulja Boys hvite over-the-top-rapper Riff Raff, etter ønske fra Selena.

Riff Raff drar på når han snakker om Spring Breakers: – Jeg kan fortsatt ikke tro at James Franco skal spille meg! Det er som om Denzel Washington skulle spille O.J. Simpson!

 
Se også: Norges fremste Bieber-ekspert: – Det ble slutt for lenge siden…

Nyeste saker fra 730.no

Les mer