Hopp til hovedinnhold
M.I.A. (FOX)

Første trailer: Gone Girl med Ben Affleck

M.I.A. (FOX)


Før Ben Affleck skal bevise for verden at han blir bedre som Batman enn Daredevil (2003), skal Oscar- og Golden Globe-vinneren forsøke seg på en thriller.

Sammen med regissør David Fincher (Oscar-nominert for The Social Network) flytter han den påskekrim-verdige Gillian Flynn-romanen Gone Girl over til det store lerretet, og resultatet skal angivelig bli mørkt og mystisk.

Den første teaseren er dog litt klissete, blant annet takket være Elvis Costellos versjon av 70-tallssvisken «She», som også var med i den romantiske Julia Roberts/Hugh Grant-komedien Notting Hill. Prikk prikk prikk.

Som vi ser i traileren nedenfor så savner Bens karakter sin kone, selv om noen ikke helt kjøper historien hans. Foran kamera har han med Rosamund Pike (James Bond-babe i Die Another Day), Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother), Tyler Perry (aka Madea), Missi Pyle (The Artist) og filmdebutanten Emily Ratajkowski.


ROSAMUND, NEIL, TYLER & EMILY (UIP, FOX, INSTA)

(Sistnevnte er London-jenta som ble berømt for sin toppløse innsats i Robin Thickes video til «Blurred Lines».)

Se teaseren nedenfor og tipp om dette blir en smash for Ben Affleck og David Fincher, eller om Ben må ta til takke med flere Golden Raspberry-priser. Da han fikk Razzie («omvendt Oscar») for Gigli, Daredevil og Paycheck, knuste han den live på CNN. Vi må dog ikke glemme at David har laget den creepy, nyklassiske Brad Pitt/Morgan Freeman-thrilleren Se7en.
 
Gone Girl har premiere i oktober:

 
Avdanka Batman backer Ben Affleck: – Gi ham en sjanse!

Les mer