Hopp til hovedinnhold
JULIE RUSTI ALIAS SIRI SLITER (FANTEFILM/NORDISK FILMDISTRIBUSJON)

Første trailer: Fritt vilt III

Fritt vilt III får ikke premiere før 15. oktober, men teaser-traileren er på plass. Dette en prequel-sequel; Handlingen finner sted før de to første gyserdelene.

Filmen begynner vinteren 1976: Nedkjølt og svak kjempet en ung kvinne seg tilbake til sivilisasjonen etter en blodig og grusom opplevelse på et nedlagt fjellhotell i Jotunheimen. Det påfølgende døgnet opplevde det lille lokalsamfunnet et mareritt verre enn noen kunne forestille seg. For de som overlevde vil livet aldri bli det samme igjen.I ukene som fulgte etter de grusomme hendelsene ble det avdekket en skjult massegrav i fjellet. Det skulle vise seg at Fjellmannens herjinger hadde pågått siden 70-tallet.
Se også: Cold Prey aka Fritt vilt: Norsk fjellslakt hylles av amerikansk skrekkfilmbibel

 

Mikkel Brænne Sandemose, som tidligere har gjort flere musikkvideoer, blant annet tre for Bertine Zetlitz, samt reklamefilmer for Djuice og Freia, debuterer som filmregissør.

Fortsetter nedenfor den kliss nye teaseren:

Mer om FVIII: – Vi har fått de millionene vi trenger til å lage en fantastisk kul film

Produsent Martin Sundland forteller:

– Med Fritt vilt ønsket vi å lage en rendyrket skrekkfilm. I Fritt vilt II ønsket vi å åpne universet. Vi ville lage en rikere film med mer action. Vi følte vi hadde fått den avslutningen vi ønsket oss. Likevel var det en snikende følelse som ikke ville slippe taket… Hadde vi fått med oss alt? Var det noe vi hadde oversett? Vi begynte å grave i fortiden til Stehøe fjellhotell og fant en historie så skremmende, overraskende og dramatisk at vi rett og slett ikke kan la være og fortelle den. Med Fritt vilt III er målet vårt å ta sjangeren videre. FVIII skal bli større og rikere enn begge sine forgjengere.

Rollebesetningen: Ida Marie Bakkerud, Julie Rusti, Terje Ranes, Kim Falck Jørgensen, Sturla Rui, Arthur Berning, Nils Johnson, Pål Stokka, Trine Wiggen og Hallvard Holmen. Manus: Peder Fuglerud (Switch) og Lars Gudmestad.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer