Hopp til hovedinnhold
EMMA SOM BELLE (ENTERTAINMENT WEEKLY) 

Første trailer: Beauty and the Beast

EMMA SOM BELLE (ENTERTAINMENT WEEKLY) 

Et uforglemmelig eventyr om å ikke dømme andre etter utseendet, eller bare en vakker fremstilling av Stockholmsyndromet? Animasjonsfilmen Beauty and the Beast fra 1991 er uansett en av de mest folkekjære Disney-filmene, og snart ser vi klassikeren i en helt ny drakt. 

Etter en mystisk teaser i mai har vi ikke hatt mye å gå på, men mandag kom endelig det mange ventet på – den første ordentlige traileren til Skjønnheten og udyret anno 2017. 

I hovedrollen som Belle finner vi Harry Potter-gudinnen Emma Watson alias Hermine, mens beistet spilles av en ugjenkjennelig Dan Stevens. (Hunken Matthew Crawley i Downton Abbey.)  Luke Evans (The Hobbit-filmene, Fast & Furious 6 & 7) spiller filmens antagonist, jegeren Gaston. I rollene som lysestake, tekanne og bestefarsklokke finner vi stemmene til 
Ewan McGregor (Star Wars, Moulin Rouge!), Emma Thompson (Love Actually, Harry Potter-serien) og Ian McKellen alias Gandalf.Musikalske Beauty and the Beast regisseres av Bill Condon, mannen bak Dreamgirls og de to siste Twilight-filmene. 

Her er den aller første traileren: 
Beauty and the Beast
har premiere 17. mars. 

Se også: Johnny Depp får sentral rolle i Harry Potter-universet

Nyeste saker fra 730.no

Les mer