Hopp til hovedinnhold
(Searchlight Pictures)

Kinds of Kindness: SearchLight Pictures serverer første titt

Djevelen jobber hardt, men Emma Stone og Yorgos Lanthimos jobber hardere.

SearchLight Pictures serverer første titt på duoens kommende prosjekt Kinds of Kindness.

Her lukter det Oscar.

Jesse Plemons, Emma Stone, Hong Chau, Margaret Qualley, Joe Alwyn, Mamoudou Athie, Hunter Schafer og Willem Dafoe ble nylig bekreftet til Yorgos Lanthimos sin nye film.

I den 47-sekunder lange teaser-traileren får vi se den stjernespekkede rollebesetning i ulike scener.

Yorgos Lanthimos håvet nylig inn 4 Oscar-priser mot 11 nominasjoner for R-rated Frankenstein alias Poor Things.

Det seneste prosjektet derimot heter Kinds of Kindness og tar utgangspunkt i tre forskjellige fortellinger som foregår parallelt. Yorgos har skrevet manuset med Efthimis Filippou fra det surrealistiske drama The Lobster.

Filmingen startet allerede i slutten av 2022 i New Orleans. Og blir Yorgos og Emma sitt tredje prosjekt sammen siden The Favourite (2018) som rakte inn 10 Oscar-nominasjoner.

Emma Stone vinner Critics Choice Awards 2024 i The Barker Hangar i Santa Monica i California for rollen som Bella Baxter i Poor Things (Michael Buckner/Getty)
Emma Stone vinner Critics Choice Awards 2024 i The Barker Hangar i Santa Monica i California for rollen som Bella Baxter i Poor Things (Michael Buckner/Getty)

Filmen følger en mann som forsøker å ta kontroll over sitt eget liv; en politimann som er bekymret for sin kone virker som en annen person. I tillegg til en kvinne fast bestemt på å finne en person med en spesiell evne.

I et intervju med The Guardian forklarer Yorgos Lanthimos at han selv oppfatter filmene sine som problematiske avkom lol.

Emma Stone i Kinds of Kindness (Searchlightpictures)

«De er alle problematiske barn på forskjellige måter.»

Men understreker at han er fornøyd med arbeidet som legges inn.

«Under pandemien tenkte jeg: ‘La oss ta en titt på hva vi har gjort her.’ Jeg så The Favourite, Dogtooth, Sacred Deer. Jeg ble positivt overrasket.»

Kinds of Kindness har premiere i Nord-Amerika 21. juni.

Les også: Kinds of Kindness får konkurranse av denne stjernespekkede filmen

Les mer