Hopp til hovedinnhold
Riverdale cancelled riverdale sesong 7
Riverdale R.I.P.: K.J. Apa, Camila Mendes, Cole Sprouse, Lili Reinhart i episoden Chapter Sixty-Six: Tangerine (The CW)

Riverdale sesong 7 blir den siste – se trailer

Riverdale legger inn årene etter sesong 7.

OPPDATERT 3. mars: I fjor ble det klart at Riverdale sesong 7 blir den siste (takk og lov?), og i dag kom første titt på slutten. Serien har virkelig tatt en 180 fra mordmysterie-plottet som startet det hele. I forrige sesong fikk vi blant annet se Cheryl (Madelaine Petsch) stoppe en komet fra å ødelegge Riverdale med sine superkrefter… Det fikk dog sine konsekvenser, og vi ble etterlatt med en cliffhanger der gjengen plutselig befant seg i 1950.

Sesong 7 starter der forrige sesong slapp, og vi får se de snart 30 år gamle tenåringene navigere livet på 50-tallet, samtidig som de forsøker å redde fremtiden ved å komme seg tilbake til tidsperioden der de hører hjemme.

Ta en titt på hva du kan forvente i siste og syvende sesong av Riverdale i traileren nedenfor.

Les den opprinnelige saken nedenfor.

The CW bekrefter dette torsdag ettermiddag. Til sammen kansellerer de 10 serier:

Riverdale (2017-2023)
DC’s Legends of Tomorrow (2016-2022)
Batwoman (2019-2022)
Naomi (2022)
Legacies (2018-2022)
Dynasty (2017-2022)
Charmed (2018-2022)
Roswell, New Mexico (2019-2022)
In The Dark (2019-2022)
4400 (2021-2022)

Den største av dem, Riverdale – som også vises hos Netflix – har premiere på sin siste sesong i starten av 2023 ifølge The Hollywood Reporter.

Datoen annonseres snart.

Riverdale sesong 7 Norge

Lili Reinhart og Cole Sprouse (Kevin Winter/Getty)

– Vi har ikke røpet hvor mange episoder det blir ennå. Men jeg tror ikke det blir en forkortet sesong, sier The CW-sjefen Mark Pedowitz under dagens Upfront-pressekonferanse.

– Jeg er en stor tro på å prøve å gi verdige avslutninger til serier som har hatt lange løp.

(The CW hadde Stevie Wonder som overraskelse på eventet.)

Les også: Det beste og verste fra Riverdale

Archie Comics, hvis tegneserie showet er basert på, er ikke skuffet over av Riverdale avsluttes.

De er glad for at det blir en sesong til.

– Vi hadde en lang samtale med [Archie Comics CEO] Roberto [Aguirre-Sacasa] i går, som er begeistret over denne nyheten. Og vi kommer til å behandle serien på den måten den fortjener.

– Dette har vært en ikonisk popkulturstjerne, og vi vil sørge for at den går ut på riktig måte, og det er avgjørelsen, sier Mark Pedowitz.

– Jeg tror de velger at syv år er riktig lengde, og vi ønsker å gjøre det rette. Det er en personlig ting. Jeg er fan selv. Jeg ønsker å gjøre det som er riktig for showet.

Hvorfor gjør The CW så store kutt?

Kanselleringen av 10 serier er rekord for kanalen. Blant annet ryker nykommeren Naomi etter sesong 1, DC’s Legends of Tomorrow, som fikk syv sesonger og Dynasty som fikk fem sesonger. I tillegg til Batwoman.

The CW kutter trolig ekstra mye for å spare penger ettersom eierne – delt mellom Warner Bros. og Paramount – ønsker å selge kanalen.

Riverdale sesong 7 Camila Mendes, KJ Apa og Lili Reinhart på Comic-Con i San Diego i California i 2018 (Albert L. Ortega/Getty)

Riverdale sesong 7 blir den siste. Her er stjernene Camila Mendes, K.J. Apa og Lili Reinhart på Comic-Con i San Diego i California i 2018 (Albert L. Ortega/Getty)

Les også: Pretty Little Liars får nytt liv igjen – nå via HBO Max

Handlingen i Riverdale foregår i den lille byen med samme navn. Serien starter med at Jason Blossom; sønnen til den rikeste familien i byen og en av de mest populære på skolen (kanskje etter tvillingsøsteren hans Cheryl), myrdes. Han er skutt i hodet og skylles opp på land.

I hovedrollene finner vi Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, KJ Apa, Vanessa Morgan, Madelaine Petsch, Mädchen Amick, Casey Cott og Charles Melton.

I 2019 skrev 730.no at Harstad-stjernen Sophie Elise Isachsen har fått en rolle i Riverdale som den norske, internasjonale studenten og singer-songwriter-en Liv Kristin Gundersen. Men dette var aprilsnarr </3

Les også: Vanessa Morgan får beklagelse fra produsenten av Riverdale

Nyeste saker fra 730.no

Les mer