Hopp til hovedinnhold
TRØBLETE DAG I NEW YORK FOR NAKEN R-PATZ (ALFAMA)

Første titt: Helvete for naken Robert Pattinson

TRØBLETE DAG I NEW YORK FOR NAKEN R-PATZ (ALFAMA)

Den lange CV’en til David Cronenberg er fylt med snodige kultfilmer som har blitt tolket sønder og sammen, og hans kommende Cosmopolis blir neppe et unntak.


Jamfør handlingen – en milliardær som i en limo kjøres gjennom Manhattan for å klippe seg – og den nye teaseren nedenfor. Lettbeint nok har Robert Pattinson hovedrollen, briten best kjent som bleke, eldgamle, deilige Ed i Twilight-føljetongen. Den kanadiske regissøren angrer ikke.

– Jeg er veldig fornøyd med filmen, sier Cronenberg i nyeste nummer av Wonderland.

– Jeg synes Rob er en fantastisk skuespiller. Skikkelig, skikkelig bra. Enormt bra. Filmen vil forvirre folk som har kritisert ham, og sannsynligvis også forvirre hans Twi-hard-fans. Du vet, hvis de er fan av Rob, så kommer de til å også elske denne filmen. Men hvis de bare er fans av Twilight-filmene, så vil de selvfølgelig gjøre ikke det, for dette er ikke (Twilight).

Cosmopolis, dristig nok basert på Don DeLillos kritikerroste roman med samme navn, har ikke fått en ordentlig premieredato annonsert, men skal bli vist på Cannes-festivalen. Se også opp for blant andre skjemtegauken Jay Baruchel (Knocked Up, Tropic Thunder), Juliette Binoche (Chocolat), Kevin Durand (X-Men Origins: Wolverine og skurk i Lost), Samantha Morton (The Messenger) og Sarah Gadon, fra David Cronenbergs forrige film, A Dangerous Method.

Se første teaser:

David Cronenbergs A Dangerous Method, som kom før jul, tar for seg det turbulente forholdet mellom de intellektuelle motpolene
Sigmund Freud og Carl Jung. I filmen spiller Viggo Mortensen, ekstremt busy, kommende superstjerne godtluktende Keira Knightley.
 

Mer R-Patz: Kjapp og kald Bella + fornøyd Ed +  forundret Jacob =

Nyeste saker fra 730.no

Les mer