Hopp til hovedinnhold
The Flight Attendant sesong 3 Kaley Cuoco cassie
Kaley Cuoco som Cassie Bowden (HBO Max)

The Flight Attendant sesong 2 har fått første hektiske teaser

The Flight Attendant sesong 2 med Kaley Cuoco byr på mer kaos.

Fjorårets beste nye thriller-dramedie-serie er tilbake.

Les nedenfor: Kaley og Pete Davidson er klar med romkom.

Cassie i The Flight Attendant er ikke like fjern som Cassie i Euphoria, men hun ganske ute. Utenom å ikke ha helt stell på livet sitt, blant annet fordi hun er avhengig av vodka, går flyvertinnen på en uheldig smell i sesong 1. Som får dramatiske konsekvenser. Hvis du ennå ikke har sett, har du noe å glede deg til. Gitt at du orker en huskestue deluxe, med mye action og humor. Og en full Cassie som snakker med sitt fiktive alter ego.

The Flight Attendant sesong 3 Kaley Cuoco cassie bowden norge

(Phil Caruso/HBO Max)

I kveld slapp HBO Max første teaser for The Flight Attendant sesong 2, hvor The Big Bang Theory-stjernen Kaley Cuoco er tilbake. Nå går Cassie til Anonyme alkoholikere for å holde seg på matta.

Hun har dessuten flyttet fra New York til Los Angeles og fått seg kjæreste. Cassie er fortsatt flyvertinne, og – heldigvis for dramaturgien – har hun en spionfot i CIA. Det ser ut til å bli så hektisk at Cassie Bowden dessverre sprekker.

Ta første titt på fortsettelsen til The Flight Attendant:

https://www.youtube.com/watch?v=P8sEO07n7wg

 

Teaseren viser at turen går innom flere byer. (Vi får blant annet et glimt av det som ser ut som Reykjavik.)

Kaley Cuoco & co er klare på HBO Max 21. april.

Zosia Mamet (Shoshanna i HBO-nyklassikeren Girls) vender tilbake som oppegående bestie Annie. Med den Oscar-nominerte veteranen Rosie Perez (Do the Right Thing, reboot-aktuelle White Men Can’t Jump, Fearless) som den tvilsomme flyvertinnekollegaen Megan.

Ny norsk TV-serie: Sara forelsker seg i Jonas, men hun vet ikke at han er nynazist

Både Rosie og Kaley ble Emmy-nominerte for sine roller i The Flight Attendant, som til sammen fikk ni Emmy-nominasjoner.

Nykommere er blant andre Callie Hernandez (Blair Witch, La La Land, Alien: Covenant), Santiago Cabrera (Merlin, Big Little Lies) og Joseph Julian Soria (den 50 Cent-produserte serien The Oath, The Purge: Election Year). O.G. Sharon Stone dukker også opp.

Serieskaperen Steve Yockey baserer historien og karakterene på 2018-romanen til Chris Bohjalian.

Se også: Første titt på Marvels første muslimske kvinnelige superhelt

Fun fact 1: Kaley Cuoco (født i 85) debuterte som skuespiller som 10-åring i serien My So-Called Life som den unge versjonen av hovedrolleinnehaveren Angela (Claire Danes). I Norge gikk serien på TV 2 under navnet Angela.

Fun fact 2: Som 20-åring datet hun sin The Big Bang Theory-kollega Johnny Galecki i smug i to år.

Kaley Cuoco er også klar med Pete Davidson-film.

Kaley Cuoco Pete Davidson Meet Cute romcom The Flight Attendant sesong

Kaley Cuoco Pete Davidson i Meet Cute (Weed Road Pictures)

I høst filmet Kaley Cuoco og Pete Davidson Meet Cute; en romkom fra New York. Hun spiller Sheila som oppdager en tidsmaskin i en neglesalong på Manhatten som kan ta deg 24 timer tilbake i tid. Noe som gjør at hun kan kontinuerlig fikse ting som gikk galt under forrige kvelds date. Den Kim Kardashian-aktuelle 28-åringen Pete spiller daten Gary. Meet Cute lyder som en del av Groundhog Day. Det er trolig Hulu-sci-fi-romkom Palm Springs, med Andy Samberg og Cristin Milioti – som ble en suksess – som gjør at Peacock bestiller en film med lignende konsept. (Selv om det er vanskelig å gjenskape noe som annet som har skjedd før…)

Rollen som Sheila skulle først gå til algeriske Sofia Boutella (alias prinsessen og mumien i Tom Cruise-kalkunen The Mummy), men hun gikk heller for Zack Snyder-sci fi-filmen Rebel Moon.

Meet Cute, skrevet av Noga Pnueli, får premieredatoen annonsert snart.

Se også: Nå er Ryan Reynolds og Zoe Saldana nummer 1 hos Netflix i Norge

Les mer