Hopp til hovedinnhold
DANE ER VALERIAN, CARA ER LAURELINE, CLIVE ER ARUN FILITT (UNITED INTERNATIONAL PICTURES)

Første titt: Cara Delevingne og Rihanna i Luc Besson-blockbuster

DANE ER VALERIAN, CARA ER LAURELINE, CLIVE ER ARUN FILITT (UNITED INTERNATIONAL PICTURES)


Den renommerte regissøren Luc Besson skulle angivelig lage
Valerian and the City of a Thousand Planets for lenge siden. Men da han så Avatar så fikk han så bakoversveis (hvis det er lov å si) at han puttet alt på vent.


Men i 2012, tre år senere, annonserte franskmannen at han hadde fått rettighetene til den klassiske science fiction-tegneserien, som har solgt over 10 millioner eks.


Nå er filmen ferdig, med premiere i juli, og første trailer kom i ettermiddag.


Det ser mer
Star Wars ut enn Avatar. Heller ikke glem Lucs 90-talls-sci fi-klassiker The Fifth Element med Bruce Willis. (Og den ferske, merkelige kultfavoritten Lucy med Scarlett Johansson, som snart får oppfølger.)


Eventyret finner sted ca. 700 år i fremtiden, og følger de offentlige agentene Valerian og Laureline som holder orden i universet.
Valerian (Dane DeHaan fra The Place Beyond the Pines, The Amazing Spider-Man 2, undervurderte Chronicle) og Laureline (Cara Delevingne fra Paper Towns, Suicide Squad, Tulip Fever) er proffe, men romantikk er likevel i luften. Dessverre er Valerians status som vaginaprins en turn-off for hans kvinnelige kollega.
Etterhvert får de helt andre ting å tenke på, da et oppdrag i den intergalaktiske byen Alpha ikke går som det skal. Prikk prikk prikk.

Fortsetter nedenfor.

 

BLOND RI I SPACE (EUROPACORP/LIONSGATE/UNITED INTERNATIONAL PICTURES)
Franskmannen har også med Clive Owen (
The Knick), John Goodman (The Big Lebowski, Coyote Ugly lol), Ethan Hawke (Dead Poets Society, Training Day, Sinister) – samt flere musikere:

Den kinesiske popstjernen Kris Wu, veteranen Herbie Hancock og hele verdens Rihanna. Sistnevnte ser du et glimt av i traileren nedenfor.


– Rihanna var mitt første valg, sier Luc til Entertainment Weekly, uten å røpe noe om 28-åringens karakter.


– For det første på grunn av stemmen hennes og måten hun smiler og uttrykker seg selv. For det andre fordi du vet at hun ikke blir nervøs på settet. Hun spiller på stadioner med 100 000 mennesker, så du vet hun ikke blir sjenert foran kameraet og crewet og alt, forteller Luc, som røper at Ri er med i ca. 20 minutter i den 180 millioner dollar dyre filmen.Første trailer til
Valerian and the City of a Thousand Planets røper lite av handlingen:


 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer