Hopp til hovedinnhold
Teyana Taylor (Jamie McCarthy/Getty/NYFW: The Shows)

Teyana Taylor x Maxim: For første gang kårer de en svart kvinne til mest sexy

Teyana Taylor vant 🥵

Maxim har kåret klodens mest sexy kvinne hvert år siden 2000. Men i løpet av de siste 20 årene har ingen svarte kvinner vært hotte nok til å vinne kåringen?

Teyana Taylor (født i 90) er i alle fall den første til å toppe Maxim Hot 100.

teyana taylor billboard music awards 2022 instagram

(Instagram/teyanataylor)

Tidligere har de kåret blant andre Jessica Simpson, Katy Perry, Eva Longoria (som vant to år på rad), Miley Cyrus, Stella Maxwell, Kate Upton, Rosie Huntington-Whiteley og selveste Lindsay Lohan.

Teyana synes selvfølgelig kåringen er stor stas.

«Noen må klype meg!!!! Maxim Hot 100… Å bli kåret til den mest sexy kvinnen i live, ved å bokstavelig talt leve i huden jeg er i… WOW…», skriver artisten til sine 12,5 millioner Instagram-følgere.

(Instagram/teyanataylor)

«Å gå tilbake foran linsen har vært en reise med selvrefleksjon og selvtillit. Å leve opp til navnet og tittelen på dette opptaket gjorde meg nervøs», skriver 30-åringen, som fikk sitt andre barn i fjor høst.

(Instagram/teyanataylor)

«Som gründer, kone, en travel tobarnsmor og en som jobber bak linsen som regissør, har jeg en tendens til å gjemme meg i sweatpants og vintage-t-skjorter, Spike Tey-brillene mine og hvilken hårstil jeg har den dagen under min Aunties,inc-snapback! Så jeg som du kan se har ikke mye tid til å være og føle meg sexy.»

(Instagram/teyanataylor)

(Instagram/teyanataylor)

Maxmim-bildene av Teyana Taylor er tatt av den 77 år gamle franske motefotografen Gilles Bensimon.

Han ville at sangeren skulle være så naturlig som mulig.

(Instagram/teyanataylor)

«Denne dagen var rå fordi den fikk meg til å se en annen side av meg selv. Jeg hadde nettopp sluppet Junie av på skolen før jeg dro direkte til shooten; joggebukse, en lue og en militærjakke. Håret mitt ble ikke gjort for en shoot fordi jeg planla å kaste på en parykk, og jeg hadde ingen sminke.» 

(Instagram/teyanataylor)

«Men da jeg kom dit sa den legendariske Gilles Bensimon, og jeg siterer…. ‘La oss skyte! Jeg vil at du skal holde deg i dette…’ Jeg sa ‘HÆ? Vel, la meg i det minste begynne å sminke meg…’»

(Instagram/teyanataylor)

(Instagram/teyanataylor)

«Som dere alle ser, hadde jeg knapt noen vipper igjen 😩 Han sier ‘nei, kjære dette er fint’…» 

«Jeg sier alt dette for å si med de sanne ordene til Audrey Hepburn… ‘Skjønnheten til en kvinne er ikke i ansiktsmodus, den sanne skjønnheten i en kvinne gjenspeiles i hennes sjel. Det er omsorgen hun kjærlig gir lidenskapen hun viser. En kvinnes skjønnhet vokser med årene som går’…»

(Instagram/teyanataylor)

(Instagram/teyanataylor)

«Omfavn og elsk deg selv for hvem og hva du er, fordi bare det reneste hjerte skinner gjennom.»

«Takk Maxim. Jeg er virkelig beæret over å ha prydet forsiden. Takk Gilles Bensimon for at du var så morsom 💕 Takk til alle involverte!»

(Instagram/teyanataylor)

(Instagram/teyanataylor)

Teyana Taylor er skuespiller i Coming 2 America med Eddie Murphy.

Hun ble ekstra kjent etter at hun stjal showet i musikkvideoen til «Fade» med Kanye West.

Harlem-kvinnen er signert til Kanyes G.O.O.D. Music og Def Jam, hvor hun har sluppet tre plater. I fjor ga hun ut kritikerroste The Album, med gjestene Erykah Badu, Missy Elliott, Future, Rick Ross, Davido, Big Sean og selveste Lauryn Hill.

Slippet fikk ikke oppmerksomheten Teyana håpet, og før jul fortalte singer-songwriteren at hun har forsøkt å forlate labelen til Kanye og Def Jam 10 ganger.

Uten å få lov.

Les mer her

Se også: Sterk treningsvideo fra Teyana Taylor: – Alle spør meg hva jeg gjør for få kroppen min

Nyeste saker fra 730.no

Les mer