Hopp til hovedinnhold

Første smakebit: Girls sesong 2

SEXYFACE? (HBO)

Favoritt-trulta vår Hannah er tilbake, denne gangen i lekker gul helsetrøye uten BH under, men med en stadig like misunnelsesverdig gi faen-holdning til både egen kropp og sjel.

Den første sesongen av HBO-serien Girls har gått sin seiersgang siden premieren i april, og selv om Lena Dunhams egenskapte baby ikke vant de gjeve Emmy-prisene den var nominert til i høst, har den vunnet seernes hjerter verden over.

I oppfølgersesongen kan det se ut til at mye er snudd på hodet: Nå er det Adam med den ekle sveisen som stalker Hannah (se forresten opp for skuespiller Adam Driver som et av få høyepunkter i den gørrkjedelige Spielberg-filmen Lincoln), mens den tidligere så pripne Shoshanna får kjørt seg i sengehalmen av kompisen til Marnies eks, Ray, og den frihetselskende Jessa har giftet seg med rikingen hun sølte vin på teppet hos i sesong 1 (som spilles av han søte politimannen fra Bridesmaids). Den eneste som ser ut til å holde stand er pene, men dølle, Marnie, noe vi håper han arrogante kunstnertypen i traileren her får gjort noe med.

Sesong 2 av Girls har premiere 13. januar.

Fun fact: Lena Dunham har en liten rolle i medprodusent Judd Apatows kommende film This is 40, oppfølgeren til Knocked Up.

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer