Hopp til hovedinnhold
(DC COMICS/WARNER)

Første ordentlige trailer: Batman v Superman

(DC COMICS/WARNER)

Etter en veldig spoiler-fri førstetitt får vi endelig se mer fra Batman v Superman: Dawn of Justice. Superheltfilmen har ikke premiere før om ca 11 måneder, altså starter DC og Warner teasingen i overkant tidlig. 

Traileren under skulle egentlig ikke slippes før på mandag, men lekket i mobilkamera-kvalitet tidligere i dag. Kjipt for de involverte, gøy for fansen, ettersom det førte til at regissør Zack Snyder for få minutter siden slapp den offisielt og i HD.

Fortsetter under


(DC COMICS/WARNER)

Blant filmens skuespillere finner vi folk som Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Jason Momoa (Aquaman), Jeremy Irons (Alfred Pennyworth) og Ray Fisher (Cyborg). 

I den to minutter lange snutten røpes ikke for mye av filmens handling, men teaseren fokuserer naturlig nok på Superman og Batman. Gal Gadot som Wonder Woman sparer de trolig til den første, hele traileren som slippes senere. Vi får dog se at verden snur seg mot den ellers likanes helten Superman (som kalles en falsk gud), samt en uvanlig morsk Ben Affleck som Batman. 

Klar? Se den helt ferske teaser-traileren til Batman v Superman: Dawn of Justice nå: Se også:
Marvels lille superhelt gjør narr av seg selv i traileren (VIDEO) 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer