Første glimt: Se Oslo-gutt i Game of Thrones

24. feb 2013 kl. 00:00
KRISTOFER I GAME OF THRONES (HBO)

KRISTOFER I GAME OF THRONES (HBO)

Mens Aksel Hennie har to amerikanske storfilmer på gang, er Kristofer Hivju også på Hollywood-hugget, blant annet med ishakke i Game of Thrones.


I HBO-suksesseriens tredje sesong spiller Oslo-gutten Tormund Giantsbane alias Tormund Thunderfist. Bokserien A Song of Ice and Fire, som showet er basert på, beskriver skjegget til «ice-breakeren» Tormund som helt hvitt, men nordmannen har fått lov til å beholde sin karakteristiske rødfarge.

HBO har så langt ikke vært rause med glimt fra den nye sesongen i sine teasere, men i snutten som kom i natt får vi endel se ordentlige levende bilder. Blant annet Kristofer (sic) som klatrer opp et fjell av is.

Et ganske så stilig glimt. Se nedenfor.

Teaseren viser også at enda en svær krig truer kongen og hans familie, mens platinablondinen Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) er klar med sine voksende drager.

Game of Thrones‘ tredje sesong (premiere 31. mars), har også med flere nye fjes utenom Kristofer, blant andre skuespillerne
Jacob Anderson, Mackenzie Crook (The Office, Pirates of the Caribbean) og den søte briten Nathalie Emmanuel (Hollyoaks).

Kristofer Hivju debuterte i «kultklassikeren» Fox Grønland, og har spilt i blant annet 2011-versjonen av The Thing, mens han har rollen som sikkerhetsvakt i Will og Jaden Smiths potensielle blockbuster After Earth.

Fett fun fact: Familiefaren har laget et lite studio i kjelleren sin i Trondheim hvor han skyter snutter av seg selv om sender til casting-folk i Los Angeles.


Se også: 8 nordmenn vs. én amerikansk Hollywood-ting