Hopp til hovedinnhold
LURO TILBAKE MED LURO (UNIVERSAL)

Første bilde fra nye Dumb & Dumber

LURO TILBAKE MED LURO (UNIVERSAL)

I november kommer neste del av Dumb and Dumber, og Universal Pictures og de regisserende Farrelly-brødrene har allerede startet å tease den etterlengtede oppfølgeren til 1994-klassikeren. Eller, det kom en lusen oppfølger i 2003 – Dumb and Dumberer – men da uten de samme folkene foran og bak kamera.

I den nye filmen, smart nok døpt Dumb and Dumber To (mer skøy på engelsk enn på norsk), er Jim Carrey og Jeff Daniels tilbake som Lloyd Christmas og Harry Dunne, og igjen legger de ut på en stor reise gjennom USA. Denne gangen på jakt etter et av deres barn, i håp om å få en ny nyre. Til tross for nyremangel: Det første bildet, som ble delt i natt via Twitter, viser Lloyd og Harry i lystig vigør.


RACHEL, J-LAW & LAURIE (UIP, SUMMIT)

Se også opp for Jennifer Lawrence alias Katniss i The Hunger Games, Laurie Holden alias Andrea i The Walking Dead og Rachel Melvin alias Chelsea i Days of our Lives.

I kjølvannet av første Dumb and Dumber ble Farrelly-brødrene kjente for blant annet There’s Something About Mary, Kingpin, Shallow Hal og ekstra teite Stuck on You.

Ønskereprise fra den første filmen: I traded the van for it, straight up…

Les mer