Forstår du Iggy Azaleas nye musikkvideo?

1. apr 2016 kl. 00:00
BASKETBALL WIFE (DEF JAM/UNIVERSAL) 
BASKETBALL WIFE (DEF JAM/UNIVERSAL) 

Mange avfeide Iggy Azalea som et et-hits-vidunder da hun toppet Billboard Hot 100 med «Fancy». Men så tok oppfølgeren – Stargate-låten «Black Widow» – jaggu 3. plass på verdens største hitliste. Pluss at hun fikk 2. plass sammen med «Problem»-lolita Ariana Grande, og matchet dermed The Beatles-rekorden med #1 og #2 samtidig.


Deretter gikk det nedover.


Australieren vet at 99 % av artistene som topper Billboard ikke får det til på nytt (duetten hennes med Britney Spears floppet helt), men hun forsøker nå med «Team» via hjelp fra Bebe Rexha (som har skrevet låten) og produsentene
D.R.U.G.S.


Singelen har dog fått en stygg strek i regningen/lanseringen, da hennes forlovede, Los Angeles Lakers-spiller Nick Young, har blitt koblet til utroskap denne uken.

(NBA-stjerne som er utro…? Uans, for dem som ikke vet/er spesielt interessert: Nicks Lakers-kollega D’Angelo Russell filmet Nick og spør ham om jenter. – Du var 30 og hun var 19, spør han Nick om en dame Nicki møtte på en klubb. – Hva med Amber Rose, spør D’Angelo også. – Nei, hun kjenner jenta mi, svarer Nick. Snutten, som selvsagt lekket, skal ha skapt så dårlig stemning på laget at de spilte rekorddårlig mot Utah Jazz denne uken.)

Musikkvideoen til Iggy er full av symboler som ikke er så dritenkle å forstå. Men siden Sydney-guri fikk kjørt seg så mye i media og på nettet i fjor, så er dette trolig den røde tråden. 25-åringen jaktes på av alle, blir stirret på av fjes hun ikke ser (albumet skal hete Digital Distortion), og hun blir analysert i minste detalj (røngten). Sprayingen på flyet betyr… hm… Vet ikke, kanskje det er slik hun står opp mot dritten folk skriver til/om henne. Spoiler: Iggy blir arrestert på slutten. Mulig det betyr at verden ikke godtar hvem hun er, og samtidig tvinger henne bort fra omverdenen.
Nuvel. Sjekk Iggys nye video,
regissert av Fabien Montique:

 

Dansevideoen som Iggy slapp i forkant ser egentlig bedre ut:
Se her