Hopp til hovedinnhold

Forsøkte å stjele David Hasselhoff….

POP I PAPP (ADWEEK)

I over et år skal den amerikanske dagligvarekjeden Cumberland Farms’ butikker ha vært plaget av klåfingrete tjuvradder som har hatt et mål i sikte: Å få med seg David Hasselhoff hjem. 
 
Den ikoniske Baywatch-skuespilleren pryder kjedens Farmhouse Blend iced coffee-kampanje, og 550 helfigurer i papp av The Hoff skal ha blitt rapportert stjålet fra Cumberland Farms-butikker i New England og Florida siden juli i fjor.
 
I går havnet en av Cumberland Farms’ ansatte på sykehus etter at en svart SUV svingte innom sjappa og prøvde å stikke av med David Hasselhoff i bagasjerommet. Basketaket er politianmeldt, og vitner skal ha sett en mann og en kvinne på åstedet. En 19-åring er pågrepet for hendelsen. Jamfør Adweek lyder politirapporten som følger:
 
– En svart SUV kjørte inn på parkeringsplassen, og offeret skal ha sett en hvit mann i tenårene som hoppet ut av bilen og begynte å skjære ned to David Hasselhoff-figurer som var montert til en lyktestolpe. Den mistenkte plasserte så disse baki bilen sin idét offeret grep inn og forsøkte å få tyvene til legge fra seg figurene. Bilen akselererte plutselig, og offeret ble dratt etter, snurret rundt og landet med bakhodet i asfalten.
 
David Hassel-HUFF! 20 år etter Baywatch og 61-åringen har fortsatt et hypnotiserende ballegrep på sitt publikum. 
 
Se det foruroligende nyhetsinnslaget her:

Se også: Vogue x Pamela Anderson á la 2013 (breiale bilder)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer