Hopp til hovedinnhold
IKKE GRATIS: FERGIE FERG DEBUTERER SOM GATEJENTE. PÅ FILM. (DIMENSION)

Forsøker seg som prostituert

IKKE GRATIS: FERGIE FERG DEBUTERER SOM GATEJENTE. PÅ FILM. (DIMENSION)


I oktober begynner innspillingen av Nine, som handler om en regissør som sliter med å konsentrere seg om sitt arbeid, fordi han er involvert med for mange kvinner, i tillegg til sin kone.

Den stakkars kåtskalken spilles av Daniel Day-Lewis, mens Fergie nå er bekreftet til rollen som Sarahgina, en fergalicious prostituert som introduserer regissøren til sex da han er ung. For så å trene ham opp.

Filmmusikalen skal i følge Relativity skytes i England, med Kate Hudson, Nicole Kidman og Penelope Cruz i sentrale roller. (Kanskje de to sistnevnte kan diskutere Tom Cruise-sex sammen.)

Bakgrunnen til Nine er en smule komplisert; Prosjektet er basert på den 25 år gamle musikalen med samme navn, som også er en bok av amerikanske Arthur L. Kopit, basert på et skuespill av italienske Mario Fratti, som igjen er basert på den italienske filmklassikeren 8 ½ fra 1963.

I fjor spilte Stacy «Fergie» Ferguson sammen med Rose McGowan i Quentin Tarantino og Robert Rodriguez’ blodige Planet Terror (bildet øverst).
Hun er forlovet til Josh Duhamel, som i disse dager får kjørt seg på settene til Transformers 2: Revenge Of The Fallen.

Lindsay Lohan som tangotøs

Nyeste saker fra 730.no

Les mer