Formidabel shit-alarm: Lars Vaular og Adam Tensta

29. jun 2010 kl. 00:00
OPPSVING.SE (NMG/G-HUSET/BONNIER)

(Okay, lat som denne videoen kom opp i går. Reisen til Hovefestivalen gjorde oss ufrivillig offline, men nå er vi på plass. Hip-hop-baren ser helt sjuk ut. For realz. Sydenboost på to etasjer hvor Hoetell og Teddy «Toca» Touch har fest i kveld med fargerike A-Laget, og hvor hele Moldes Linnea aka Linniiie tok seg en fest i natt. I emopoppunkavdelingen; Hayley Williams er på plass. Vi føler det i hele kroppen. Oh lord. <3)

Den bloggete svensken Adam Tensta, som vi tilfeldigvis traff i en sossete del av sørlige Manhattan kalt Meatpack District i New York i forrige uke (hei Adam), er selvfølgelig som skapt for Lars Vaulars Thomas Eriksen-produserte «Rett opp og ned»
Remixen har fått en stilig gatevideo via Frederic Esnault, hvor bergenseren rocker Nike og går bak et gjerde slik man ofte pleide å gjøre i tøffe rapvideoer fra 90-tallet, spesielt på vestkysten. Jamfør «bergenser».
Fortsetter nedenfor.


Lars’ superskive Helt om natten, helt om dagen har fått en ny versjon med undervurderte, skumle «Gi meg noe bass» (skulle bare mangle) og det misforståtte gladgutt-anthemet «Solbriller på», som visstnok har blitt en kjapp suksess.

Se også: Lars Vaular med klassiske norske rasister

Her er låtene fra den originale varianten:

LOL: Søte Bergen har fått «trikk», noe som har skapt full forvirring, slik at Lars måtte forklare:


Se også: Video fra Rådhusplassen Topp 20

Lars Vaulars høyre hånd (pause) Leo Ajkic tipset P3 om å tipse oss om det hva han gjør på Hovefestivalen: