Hopp til hovedinnhold

Forlot Kanye West sosiale medier etter denne Insta-kommentaren fra Lana Del Rey?

View this post on Instagram

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) onAt Kanye West forlater Instagram og Twitter er ikke nytt. Det skjer ofte. Men det er en smule påfallende at det skjer kort tid etter at Lana Del Rey slepte ham hardt på Insta.

Den 41 år gamle trebarnsfaren, som for en uke siden annonserte at han er «off the meds», postet en selfie med MAGA-hatten til Trump og skrev at den representerer «godhet» og at «Amerika vil bli helt igjen». (Jada, han mener United States of America, ikke verdensdelen Americas med 35 land.)


Ye avslutter med å understreke at beskjeden er sendt med kjærlighet.


Lana kjøper dog ikke budskapet.
 


– At Trump ble vår president var et tap for landet, men din støtte til ham er et tap for kulturen. Jeg kan bare anta at du relaterer til personligheten til en viss grad. Stormannsgalskap, ekstreme problemer med narsissisme – noe som ikke ville vært et diskusjonstema hvis vi ikke snakket om mannen som leder landet vårt. Du tror det er greit å støtte noen som mener at det er OK å grabbe fitta («pussy» på norsk?) til en kvinne bare fordi han er berømt, da trenger du en intervensjon like mye som han gjør. Noe så mange narsissister aldri vil få fordi det ikke finnes nok hjelp til problemet. Beskjed sendt med bekymring som aldri vil bli adressert. 

I etterkant ble kommentarfeltet naturligvis kaotisk.

 
Superprodusentens niende album Yandhi skulle ut forrige lørdag, men er utsatt til 23. november. Hos TV-showet TMZ Live sa Ye at han skal til Afrika med hele familien og spille inn resten av platen. (han nevnte ikke hvilket shithole-land i Afrika, for å bruke Trumps ord.) Dette skal egentlig skje i neste uke. Vi får se.  


Pete Davidson fra
Saturday Night Live, også kjent som Ariana Grandes kjæreste, var knallhard med Kanye under nattens SNL. Iført en rød cap med Make Kanye 2006 Again, foreslår han at Ye bør starte å ta pillene sine igjen.


– Å være mentalt syk er ikke en unnskyldning for å være en tulling, sier Pete.


Se SNL-innslaget her 

Les mer