Forklarer ny Britney Spears-dokumentar sammenbruddet i 2007?

5. nov 2019 kl. 15:38

Ny Britney-dokumentar skal avsløre hva som egentlig skjedde i 2007 (Michelangelo Di Battista/Getty)

Det er over tolv år siden Britney tok barbermaskinen fatt. Likevel slutter vi visst aldri å lure på hva som egentlig skjedde med superstjernen i februar 2007.

I dokumentaren Britney Spears: Breaking Point gjør britiske Channel 5 et dypdykk i hva som egentlig foregikk da popstjernen utførte skandaleklippen på seg selv.

Britney barberte hodet foran rundt 70 paparazzifotografer og hele verden var sikker på at det hadde klikket for artisten. Dette skjedde samme dag som popstjernen forlot rehab på Antigua i Karibien for å møte barna sine, noe hun ble nektet av eks-mannen Kevin Federline.

De ikoniske bildene er vanskelige å glemme. Og hvorfor gjorde hun egentlig dette?

View this post on Instagram

February 16, 2007: Britney Spears shaved her head. #2007 #britneyspears #popprincess #esthershaircuttingstudio #tarzanaca #headshave #historynuggets

A post shared by @ historynuggets on

Dokumentarskaperen har snakket med mange som sier de stod Britney nær i denne perioden.

Tatoveringskunstneren Emily Wynne-Hughes forteller at hun møtte Britney rett etter hendelsen.

− Jeg var ikke sikker på hva som skjedde. Var det opptøyer utenfor? Så kom blitzregnet. Døren åpnet seg sakte og en person med hette kom inn. Jeg merket at håret hennes var borte. Jeg husker jeg spurte: hvorfor barberte du hodet? Svaret hennes var litt rart: «Jeg vil bare ikke at noen skal ta på håret mitt. Jeg vil ikke at folk skal ta på håret mitt. Jeg er lei av at folk tar meg i håret», forteller Emily i dokumentaren.

Esther Tognozzi, en frisør som jobbet på salongen forteller også om suspekt oppførsel fra Britneys livvakter:

– Hun hadde to livvakter som skulle følge med på at paparazziene ikke fikk noen bilder. Likevel fortsatte en av dem å åpne persiennene, forteller Esther ifølge The Independent.

Vi må selvsagt spørre Norges største Britney-ekspert, Linnea Myhre, hva hun synes om dokumentaren.

– Jeg tenker generelt at den ser ut som just another dokumentar laget av folk som vil tjene penger. Så lenge de ikke har snakket med Britney selv, er den totalt overflødig og potensielt ødeleggende for det hun står oppe i nå, sier godjenta til 730.

View this post on Instagram

Når fotografen spør om jeg har noen innspill til fotoshooten ☺️ Intervju + mer Britney i VG helg, foto @vgfoto @jannemh

A post shared by Linnéa Myhre (@linniiie) on

Linnea sier at hun selv ikke har planer om å se dokumentaren, spesielt ved tanke på at Perez Hilton er en av «kildene» som uttaler seg.

– Bare det at Perez Hilton for uttale seg er bevis på at det bare er fabrikkerte løgner uten noe som helst faktasjekk. Han er jo kjent for å være kjøpt og betalt for å stille henne i dårlig lys. For ei rotte.

Se traileren til Britney Spears: Breaking Point her:

Se også denne superstjernen gjenskape legendarisk Britney-øyeblikk.