Advertisement

Forbyr mobiltelefoner på konserter

10. jun 2016 kl. 00:00
:( (1ZOOM.NET)

🙁 (1ZOOM.NET)


Tidligere denne uken hadde bandet Prophets of Rage, med medlemmer fra band som Rage Against The Machine, Public Enemy og Cypress Hill, en konsert hvor publikum ikke fikk bruke mobiltelefoner. Meget skandaløst, vi vet.

Musikerne leide inn firmaet Yondr som leverer en tjeneste som gjør det umennesklige mulig. Dersom telefonforbud blir en trend kommer vi til å være utrøstelige i en hel evighet. På ekte.

NME skriver i et blogginnlegg at de er kritiske til det hele, og vi er veldig enige. Det burde da VIRKELIG være opp til hver enkelt hvordan man velger å oppleve noe. MAKAN.

Yondr funker slik at man får en tøypose man kan legge telefonen oppi, og når man befinner seg i et bestemt område er denne posen låst. Det finnes også soner hvor man får tilgang til sin elskede mobil, men det er helt borte fra konsertområdet.

Praktisk nok hindrer ikke bare den grufulle innretningen snik-filming og snik-fotografering; den kutter all kontakt du har med omverdenen. Spiller ingen rolle om din syke tante synger på siste verset og vil ta farvel, eller innbruddsalarmen går hjemme… Du må leve i nuet!!! 

Og hvordan skal man liksom kunne sjekke klokken? Dette er lite gjennomtenkt.


De som har funnet opp denne diktatur-dingsen er enten:

1) Noen som ikke har råd til smarttelefon, og vil derfor straffe resten av verden.

2) Hipstere som synes at alt var bedre før. Er heller ikke fan av internettet og popmusikk.

3) Lei seg for at alle andre får flere likes på Insta enn dem, etter de deler konsertbilder. Siden de ikke blir populær på sosiale medier via kule opplastninger, så kan ingen andre bli det heller.

4) Fascister.Telefonfengselet kan selvsagt også være en fin ting, om det blir brukt rett. På skoler kunne det for eksempel vært greit, men plis ikke la det bli normen på konserter.

Se også: Adele kjefter på fan som filmer 🙁