Hopp til hovedinnhold
(SKJERMBILDE/HANNA LUX DAVIS/UNIVERSAL)

Forbudt frukt for Ariana Grande – basert på hennes virkelige kjærlighetsliv?

(SKJERMBILDE/HANNA LUX DAVIS/UNIVERSAL)

Bare noen dager etter Wiz Khalifa-samarbeidet er Ariana Grande tilbake med en ny musikkvideo. Denne gangen er det for en av hennes desidert sterkeste poplåter hittil, nemlig Max Martin-bangeren «Into You». <333

Ari stiller opp med superhunk, America’s Next Top Model-deltager og Internett-fenomen Don Benjamin, og ved første øyekast kan det se ut som en typisk klinevideo.

Regissør Hannah Lux Davis har dog mer å by på, så se opp for en twist mot slutten av filmen. (Twisten er ikke at 22-åringen fra Florida bytter frisyre underveis.) 

Her er den ferske videoen til «Into You»: 

Spoiler-ish: Fans mener fortellingen kan være basert på Arianas tidligere forhold til Ricky Alvarez, som hun (angivelig, og høyst sannsynlig) dater nå.

Se så søte de er sammen!!! 

congratulations you dangerous noodle! 🌙

Et bilde publisert av ricky alvarez (@rickyrozay)Her er fan-teorien: 
Teskje-versjonen: I videoen koser Ari med en hunk, men mot slutten viser det seg at hun egentlig er sammen med en kjip kjendis. Iallfall på overflaten. Kjekkasen hun kliner med i starten er bodyguarden hennes, og de holder forholdet hemmelig. Kjendisen representerer (kanskje) Big Sean, mens den anonyme vakten er danseren Ricky. 

Se også: Ariana klinte med danseren Ricky under #donutgate

Nyeste saker fra 730.no

Les mer