Hopp til hovedinnhold
BRET OG EN AV HANS FAVORITTER: IAN SOMERHALDER (JEFF BURTON, THE CW)

For shady for Fifty Shades?

BRET OG EN AV HANS FAVORITTER: IAN SOMERHALDER (JEFF BURTON, THE CW)

Via Twitter var
American Psycho-skaperen Bret Easton Ellis tidlig ute med å melde seg til tjeneste som manusforfatter for den varslede Fifty Shades of Grey-filmatiseringen:


I månedene etter har forfatteren fylt feeden sin med manisk mange tanker om hvem som burde få romanens hovedroller Anastasia og Christian:


RYAN GOSLING – FOR GAMMEL? FOR UNG? (WBT)


Ellis har også ytret at David Cronenberg bør regissere filmen, samt planlagt hvilken musikk som bør brukes:


Samtidig har forfatteren, som er hakket hvassere enn Ari Behn når det kommer til dop- og drapsskildringer, bedt sine følgere om innspill til castingen. Responsen har vært massiv, blant annet med svar fra en av de hotteste kandidatene til den mannlige hovedrollen, Ian Somerhalder (øverste bildet), blant annet kjent fra The Vampire Diaries:


Men sannsynligvis prøvde han litt for hardt, alternativt tåler ikke den britiske forfatteren E. L. James trynet på den inntil nylig skaphomofile rebellen fra Hollywood. I går kom i hvert fall «sjokkbeskjeden» om at skribentlegenden ikke lenger er aktuell som manusforfatter til husmorpornofilmen, aka yndlingsføljetongen til Siv Jensen og millioner av kvins i alle aldere, verden rundt. Dermed endte Twitter-tiraden med følgende statement:

Ikke så rart han ble skuffa, med tanke på den enorme suksessen Twilight-sagaen, Hunger Games og Harry Potter-filmene har hatt de siste årene, for Fifty Shades of Grey vil sannsynligvis gjøre det enda skarpere når den kommer på kino. Det er nettopp annonsert at bok nummer 1 i trilogien, med sine 5.3 millioner solgte eksemplarer, er den bestselgende boka ever i Storbritannia, mens dritten i midten, Fifty Shades Darker, har solgt 3.6 millioner, og den avsluttende Fifty Shades Freed nå befinner seg på 3.2 millioner dampende britiske nattbord (enten mellom to permer eller på et lesebrett). Og i USA går salgstallene i taket for tiden. Dermed kan den kvinnelige forfatteren på 48 år, som egentlig baserte historien sin på Ed og Bella fra Twilight, le hele veien til banken graven.

Hvis du har vært på Ibiza i absolutt hele sommer, er det mulig du ikke har fått med en av agurktidens største snakkiser. Da kan vi fortelle at boka Fifty Shades of Grey handler om den unge studinen Anastasia som hooker opp med sossebassen Christian. Hun nysgjerrig på livet, han glad i voldelig sex. Sammen utforsker de alt fra kniver til kvelning og det som verre er i sengehalmen.

Fortsetter nedenfor.

ELIZABETH OLSEN PASSER? JA! (WBT)

Fordi vi aldri får nok av ham, vil vi selvsagt aller helst se Ryan Gosling i rollen som sadosjarmøren Christian, og du skal ikke se bort fra at Elizabeth Olsen (sist sett i gode Silent House) passer bra som den seksuelt utforskende eksjomfruen Anastasia.

Men her kan du se et annet vakkert par prøvelese til rollene:

Fakta faen: Brett Easton Ellis er ikke i slekt med Sheena Easton.


Se også: Mer om Ryan: Full gass for Gosling

Nyeste saker fra 730.no

Les mer